Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Rejsetips af samme forfatter

FantaSea på Phuket - en oplevelse ud over det sædvanlige
Rejsetips indsendt af:
Marianne Jessing
København
3. marts 2010

FantaSea på Phuket - en oplevelse ud over det sædvanlige

Jeg har igen, igen været inde at se FantaSea i Karmela Beach/Phuket. Det er et fantastisk show, som enhver, der kommer til Phuket BØR tage ind at se.

Phuket FantaSea - en oplevelse ud over det sædvanlige

Når man er på Phuket, kan dagene fint gå med at gå på stranden og på strandpromenaden og handle. Dejligt!

Men der er også andre ting at tage sig til!
Vi har igen, igen været inde at se FantaSea i Karmela Beach/Phuket.
Det er et fantastisk show, som enhver, der kommer til Phuket BØR tage sig selv og familien ind at se. Hvis der er børn med, bliver det et absolut højdepunkt - bedre end poolen og 100 is! Det er sikkert!

Forlystelsesparken er ret "anderledes", hvis man sammenligner med Tivoli f.eks., for de fleste oplevelser koster penge og der er mange forretninger med diverse souvenirs; der er elefantridning, karuseller, mv.

Som tilkøb til billetten er der en mega-buffet med mad fra det meste af Asien. Ellers er der nogle små boder, man kan købe mad ved, hvis man mere er til det.

Der er også nogle små scener, hvor der er mindre shows med gode kunstnere før selve hovedshowet der starter kl. 20!

Men det show er bare suverænt - flot - overvældende - spændende - total action hele tiden!!!

Sørg for at købe "guld-billetter"; du sidder så i midten af teateret og alt foregår omkring dig. Det er dyrere, men absolut prisen værd!

Prøv ikke at "snyde" et kamera eller en telefon ind til forestillingen! Det bliver fundet og du skal retur og deponere, så... Både ind- og udleveringen af foto/telefoner er særdeles hurtig og effektiv!
Hvis du køber billetterne lokalt, så sørg for, at der er arrangerert transfer tilbage til dit hotel efter showet. Man kan ikke regne med, at der er taxaer at få efter showet - og der er LANGT byen!

Ud af 10 stjerne giver jeg showet 11!
www.phuket-fantasea.com
God fornøjelse!

Kommentarer til rejsetips om Phuket

KAN KUN VARMT ANBEFALES.

25/05 2010 Bente Christensen
Ja, det kan kun varmt anbefales at tage til Fatasia. Vi har været på Phuket 6 gange, og aldrig taget ind for at se det, troede det var en slags tivoli/cirkus, mest for børn. Men det er det absolut ikke. Sidste gang havde vi besøg af børnebørnene, også skulle vi da se det. Ingen var skuffet, hverken voksne eller børn. Hvor ser man så stort et show, med så mange dyr, geder, høns, og duer der lige kommer løbende/flyvende over. For ikke at tale om vi var alle meget imponerende af at se 17 elefanter på een gang optræde. Alt megt flot. Transporten gik fint. Køb blot billet til hele pakken, incl. mad i de små lokale turistboder. (vi købte uden mad, men det gør vi ikke næste gang). Man kan godt bruge meget tid, vi havde for lidt tid, og så ikke det hele. Vi skal igen have nogle flere børnebørn og familie med næste gang, og skal bestemt besøge Fatasia igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.