Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Fantastiske Thailand - Phuket
Rejsetips indsendt af:
Judy
Odense
12. sept. 2010

Fantastiske Thailand - Phuket

Ud over afslapning er der mange oplevelser man kan få når man bor på Phuket. Jeg har valgt tre ud som jeg kort vil beskrive. Det er James Bond Island, en dykkertur og den kulturelle theme park Phuket FantaSea.
James Bond Island
James Bond Island

James Bond Island:

Når man bor på Phuket som nok er lidt af et turist centrum, kan man tage mange ture ud til ørene syd-vest for Phuket. Man behøver faktisk ikke engang opsøge de butikker der sælger turer, for der går sælgere rundt på stranden og sælger turene. Vi bookede hos en strandsælger 3-4 gange og var meget tilfredse med alle turene. Turen til James Bond Island er absolut et besøg værd. Ud over at kunne se den flotte James Bond Island kan man også opleve noget kaldet The Leaning Mountain som er ret flot.
Dykning i Thailand
Dykning i Thailand

Det flotteste dyk i mit liv:

Jeg var ude at dykke på min ferie på Phuket. Jeg dykkede med selskabet Scuba Cat som har en butik på hovedvejen ved Patong Beach (94 Thaweewong Road, Patong). Da jeg var der var der en dansk dykkerindstruktør, hvilket jeg var rigtig glad for. Jeg var på et par dyk på min ferie, men det flotteset var helt klart dykket ved Doc Mai Island. Her dykkede man ned langs en væg med koraller og mange flotte fisk. Vi kunne se stimer af fisk der cirklede oven over os og neden under os - det var så flot.
FantaSea
FantaSea

Et show i verdens klasse:

I den kulturelle theme park FantaSea kan man opleve et show i verdens klasse. Det er en blanding af Cirque Du Soleil, teater og dyre show. Denne kombination lyder måske pudsig, men det er et af de mest spektakulære shows jeg nogensinde har set. Før showet er der en buffet så stor at man ikke kan forestille sig det før man har set det. Og før og efter showet er der andre ting at se, opleve og prøve i parken, så som utroligt dygtige jonglører udsmykkede elefanter og tivoli-spil.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-south-carolina/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.