Billedet er fra Phuket

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Vaskeriservice
 • Cykeludlejning
  Cykeludlejning
 • Parkering
  Parkering
 • Mødelokaler
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ibis Phuket Kata

Dette hotel ligger 10 minutter fra det klare vand i Kata Beach og er ideel for familier og par, med både med shopping, restauranter og natteliv bare øjeblikke væk. Der er 10 km til centrum af Phuket og Phuket lufthavn er kun 45 km væk.

Strandhotellet er bygget i 2009 og rummer i alt 258 værelser, en have og en terrasse. Faciliteter der tilbydes gæsterne består af en foyer med en 24-timers reception og check -out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Det har en café, en restaurant og konferencefaciliteter og internetadgang.

Værelserne er indbydende, moderne, rummelige og komfortable og kommer med en hyggelig dobbeltseng og et funktionelt badeværelse med brusebad og hårtørrer. De er udstyret med en telefon, satellit/kabel TV, internetadgang og en safeboks. Desuden er en mini køleskab, te og kaffe faciliteter og regulerbart klimaanlæg i alle boligenheder som standard. Alle værelser har også enten en altan eller en terrasse.

Dette hotel tilbyder en udendørs swimmingpool med børnebassin, og gæsterne kan også slappe af med en massage. Golfentusiaster kan spille en runde på den nærliggende Phu Naka Golf Club, som ligger blot 20 minutters gang fra hotellet.

Gæsterne kan afprøve nye smagsoplevelser ved blot at sammensætte deres eget måltid blandt 20 typiske lokale retter. Morgenmad kan vælges fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

American Express, JCB, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres på dette hotel.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.