Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Kajak tur i PhaNgang Bay ved Phuket
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Kajak tur i PhaNgang Bay ved Phuket

Hvis du på din rejse lægger vejen forbi Phuket eller Krabi (og det hænder det jo at man gør) kan jeg varmt anbefale en kajak-tur i Pha Nang Bay.
Kajak tur i PhaNgang Bay ved Phuket

Der er adskillige ture i dette område, mange af dem går til de samme øer, hvor man så tager de obligatoriske (men som regel flotte) billeder.Det er fint nok, men området har SÅ meget mere at byde på. Jeg har 2 gange været afsted på ture, og begge gange med det firma der hedder Seacanoe – og det har været et rigtig godt valg, selvom de er en anelse dyrere end de andre udbydere…

Man bliver hentet på sit hotel og kørt til det nordlige PhaNgang bugten, hvor man ombord på en større båd sejler ud i det smukke område med flotte kalkstensklipper og øer. Men hvad man ikke kan se, er at mange af disse øer er hule, for at komme indog udforske dem, sejler man – når vandstanden lige præcis er til det, ind via grotter og snævre passager. Man sidder 2 personer plus en lokal guide der med kyndig hånd og stor erfaring styrer de oppustelige kajakker. Det kan godt føles en anelse klaustrofobisk, når man ligger der i mørket og venter på at se lys forude… Man er nemlig ofte nødt til at komme ned at ligge, da der simpelthen ikke er plads nok ellers. Jeg oplevede sågar at en tykmavet tysker i nabo-kanoen, stødte maven på klippevæggen ovenover.

Der er stor forskel når man kommer ind i øerne (jah, det lyder lidt mærkeligt), nogle sejler man rundt i og ser på floraen og faunaen, nogle øer er der aber, slanger og andre herligheder på. Mens man på andre øer, kan gå rundt og f.eks kigge på mangroven.

Man sejler rundt på den store båd, og sætter så indimellem kajakerne i vandet for at udforske endnu en ø. Man besøger typisk 2-3 øer inden den MEGET lækre frokost bliver indtaget med velbehag ombord på båden.

Herefter kan man låne en kajak og selvpadle lidt rundt, og evt. sejle ind til en lille strand hvor man kan ligge og dase. Det er simpelthen bare livet

Der er flere der laver disse og lignende ture, men Seacanoe er det originale firma, de fokuserer meget på øko-turisme, det er nogle fabelagtige guider, lækker mad, en fantastisk natur, og ganske enkelt en stor oplevelse! Jeg kan varmt anbefale at tilbringe en dag på denne måde - husk solcreme og kamera!

Aktiviteter
Adventure

Kommentarer til rejsetippet om Phuket

Rigtig dejlig tur

21/10 2011 René Hansen
Hej Tina

Det er en af de bedste "arrangerede" ture jeg har været på i Thailand, også med SeaCanoe. Synes dog du mangler et billede eller to af hvor man sejler/ligger ned i kanoen inde i grotterne. Har mange af disse som jeg gerne vil sende dig (de fylder dog ca. 4mb. stk.)

Hilsen
René

PS. er igang med at lave mit eget rejseindlæg hvor disse billeder kan ses.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/vinterferie-i-swinging-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.