Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Rejsetips af samme forfatter

James Bond Island
Rejsetips indsendt af:
Ole Maltesen
Slangerup
7. jan. 2010

Kata Beach/ Thailand

Rejsetips handler om Kata Beach, Kata Noi Beach m m i Phuket, Fantaci Land og James Bond Island på 14 dage.

Ferietips i Phuket

Jeg vil undlade at sætte billede på dette rejsetips, da de billeder der i bl.a. FDM,s brochurer langt overskygger mine private fotos. (Billedet er tilføjet af FDM travel).

Uden at man skal forjage sig med en tur hver dag er det en god ide, at have få bundne opgaver og så ellers nyde livet på dette ferieparadis og så se hvad der byder sig til af forskellige tilbud som findes på stor set alle gadehjørner. Og tro mig at også alle de guidede ture som ikke er med selve rejsebureauet fungerer rigtig godt og uden at nogen forsøger at snyde dig.

Kata Beach er jo ligesom stedet hvor ihvertfald en af områdets bedste restauranter er - Boat House med udsøgte vine og efter danske forhold til meget rimelige penge. Derudover er stranden vel nok en af de allerbedste i området og uden at være overrendt.

Kata Noi Beach som ligger ca 300 m derfra er måske ikke så kendt, men om noget måske den flotteste strand med palmer næsten ned til vandet. Stedet er ikke overrendt, men til gengæld et fantastisk flot skue. Fantasi Land er et must man sent vil glemme- lyder kliche agtigt, men er det langt fra. Der er bl.a. et shov med levende dyr elefanter, vandbøfler, thaiboxing og skue med Thailands evige kampe mod Myanmar/Burma. Derudover er der en buffet der siger spar 2 til alt hvad man kan tænke sig. Der er måske 30 kokke, der serviserer med alt i kød, fisk tillige med grønt i alle afskygninger. Alt i europæisk og thai mad forefindes.

James Bond Island er stedet hvis man bare er lidt James Bond nørd - øen, hvor "Den Gylde Pistol" er optaget. Fantastisk ø- lille paradis på jord. Undervejs er der en stor buffet i en landsby som ligger i vandet på pæle. Jeg kunne blive ved. Har været i Kata området flere gange, men i Thailand 5 gange og forskellige steder.

Kommentarer til rejsetips om Phuket

Hej Rikke

18/06 2015 Morten
Hej Rikke

Fladt lige over dit indlæg :) Ved ikke om du har bestilt eller droppet det, men du skal ikke have nogle betænkeligheder vat at tage til Phuket. Har lige bestilt til mig og min søn på 16 og det er femte gang vi tager derned. Selvfølgelig kan der komme regn, men vi har kun en gang oplevet at der regnede i tre dage ellers har vi haft perfekt vejr og skulle der komme en dag med regn så tager vi ind til Patong og shopper, bowler m.m. Vi har aldrig været syge, men selvfølgelig skal man jo ikke gå ind og spise et sted hvor hygiejnen ikke ser god ud. Der er myg, men man kan købe myggespray dernede så de holder sig væk. Kata og Karon er de steder hvor vi plejer at være og vi elsker det, den bedste strand er Kata Beach, der er ikke så meget strøm i forhold til Karon, da den ligger inde i en bugt.
Har du spørgsmål siger du bare til :)

Hilsen Morten

tænker at tage til kata beach i juli

24/05 2015 Rikke
Hjælp :)

Tænker at tage til kata beach med min datter på 12 her i juli.

hvordan er sikkerheden dernede og hvad med myg, her tænker jeg på sygdomme... bliver mange syge dernede.

vi har rejst før hende og jeg.. Tyrkiet, Tenerife, Egypten og Rhodas... men alle siger Thailand er en oplevelse så smukt.

så hjælp...
Er der mange myg...
kan man spise dernede.
og hvad med regntid.

håber der er en eller flere som kan hjælp mig, før jeg trykker bestil... det er jo mange penge.

god dag.

Afstande

10/04 2013 Sarah
10-04-2013

Jeg rejser til Thailand til december (14 dage) og har INGEN idé om afstande.
Jeg skal bo på Kata beach men vil gerne "ø-hoppe". Kan læse der er mange andre øer, der er seværdige. Men... Hvor langt (tidsmæssigt) er der? Bør jeg bestille 1-2 overnatninger nogle steder?
Ser frem til at høre fra nogle kloge rejsende :o)
Mvh Sarah

Phuket i sommerferien

17/03 2013 Helle
Er der nogen som har været på phuket i juli måned. Jeg vil gerne vide hvordan det erat dykke på det tidspunkt

hvordan er byen Kata?

09/02 2012 cecilie & danny
vi er et par i midt/slut 20´erne der første gang skal til Phuket.

Vi skal til Kata Beach d. 24/4-12, men ved ikke om der er nogen gode shopping muligheder?

Er der nogen der kan anbefale et fedt sted at shoppe i Phuket, da kæresten er helt vildt med at shoppe?

Serværdigheder, spisesteder osv. er der steder man SKAL besøge når man er i Phuket?


Kata Beach

23/01 2012 Helle
Vil I anbefale at rejse til Kata Beach eller Karon Beach ultimo oktober - har læst lidt om badeforbud o.s.v. p.g.a. store bølger. Vi har en lille dreng med på 2 - så vi er interesseret i et også børnevenligt resort.

Karon Beach

17/01 2012 Anne Lise Olsen
Vi har været på Phuket 9 gange der er bare så skønt bor på Thavorn Palm beach et pragtfuldt hotel lige ned til vandet med stort lækkert ta, selv morgenbord. Rejser derud igen april i år med 2 voksne børn og svigersønner alle glæder sig rigtig meget.
skrevet 2012

Ps. Er på en Ø.tur hvert år har været på rigtig mange øer.
Har ogsåforb. hvert år med en sød thai familie som vi mødte det første år vi var derude.

Er der butiksliv?

25/09 2011 Mette
Vi skal til Thailand til feb. Med baby på 8 mdr. Vi har før været phuket patong Beach og Koh Samui. Vi vil helst undgå 2 flyve ture, selvom vi bedst kan li Koh samui, vælger vi Phuket grundet baby. Vi vil dog bo på et hotel der ligger på stranden/lige ned til stranden og der skal være en del restauranter og butikker, da vi ikke kan komme så meget rundt med en baby syntes nemlig det er uansvarligt at kører i tuk tuk med baby. Eller taxa uden auto stol. Vil i mene at vi nemt kan få 14 dage til at gå på kata Beach? Er der noget liv og butikker? Og nogen seværdigheder/ udflugter at tag på?

Vh Mette

Dansk bager ?

06/03 2011 Heidi
Hej
Er "næsten" på vej til Kata Beach og vil lige høre om adressen til den danske bager,( RUGBRØD..) har før boet i Karon lige ved blikskurene ( 5 spisesteder) er det i nærheden ?

Kata Beach

12/02 2011 Sisse
Hej alle jer... som har rejst en masse i Thailand.
Vi er en familie på 4... har aldrig været i Thailand, men bestilte i går 10 dage i Påsken 2011/ikke lang tid, men det var hvad der ku blive til af ferie, og så håber jeg at mand og børn bliver vild med det, for har planer om at tage afsted hele februar 2012. Vi skal flyve med Thai airways, Bangkok/Pucket, og skal bo på Tropical Garden Resort i Kata Beach. Håber sørme det er ok det jeg har bestilt, men har en god fornemmelse i mavsen.
Gode råd modtages gerne ))
Skøn dag/mvh Sisse

kata beach

10/02 2011 jørn
har lige været på kata beach..kan varmt anbefales.skøn strand megat børnevenlig..så ikke en sten på stranden.. boede på hotel Ibis.. små værelser men meget rent hotel. kommer helt bestemt tilbage.. var med startours.. helt perfekt.. kan anbefales..tror de venligste og høfligste mennesker i verden må bo i thailand...

Sikkerhedsbokse

13/12 2010 anne rasmussen
Jeg har læst at det ikke er sikkert at opbevare penge og kort i boks på hotellerne, er der nogen der har erfaring med det.

Kata Beach

06/12 2010 Helle Tranholm
Jeg har været i Thailand 7 gange og skal der til igen til marst 2011 vi har de sidste 3 gange boet i kata beach, det synes jeg er det bedste på Phuket jeg har boet på Kata palm resort og spa. super hotel , kata pool side også et godt hotel og denne gang skal jeg bo på casa del sol .. vi er 5 der skal afsted men bor på 2 forskellige hoteller det er ikke noget problem da de ligger ved siden af hinanden. kata beach har også en rigtig god cafe der ligger lige over for bus holde pladsen. jeg har også været på koh chang, Hua Hin, Bangkok, jeg holder også meget af Bangkok der er det meget billigt i forhold til phuket. der kan man køre i taxa for ca. 50bat. et langt stykke og i kata koster det ca. 100-150 bat. men stadig billigt :-) man kan også købe tur hos Leif der har rest. Butterfly i Karon det er billigt ca. 1800 bat for tur til Phi PHi med speed båd.

Kata Beach

15/09 2010 Hans Poulsen
Ja helt klart. Kata beach er den skønneste strand på Phuket. Har prøvet de fleste steder i Thailand, men Kata er bare godt. Vi tager afsted dertil i december og marts igen. Vi flyver helst dertil direkte.

andaman sea

10/09 2010 jørn pedersen
er du på puket så tag en sejltur på andaman see de har fantasktiske ture ind i vulkankratere i små gummikanoer besøg på james bond eiland og badestop heldags tur incl frokost til rimelige penge en fantaskits oplevelse det skal prøves endnu engang

Kata Beach

10/09 2010 Hanne Jørgensen
Når man er i Kata området må man ikke undvære at opleve DINO Bar/Restaurant,især ikke hvis man har børn med de vil elske det.Fantastisk mad og sjove oplevelser,når man har spist kan man spille mini golf på en fantastisk bane mellem dinoer, vulkan udbrud. Man må heller ikke undvære en tur ud til øer freedom der er kun en restautant, men fanfastisk mad, og det mest vidunderlige snorkle vand.man kan kun komme der ind ved at man bliver hentet af en mindre båd som de har på restauranten, men hvis man kommer tidligt kan den båd man kommer med muligvis komme ind og sætte af.

tri trang beach

09/09 2010 mogens frederiksen
tri trang beach dejligt frodig og fredfydt sted med en lille strand, men ved lavvande ikke så godt at bade

Phuket, kata..

09/09 2010 Jesper Lindquist
Hej alle sammen jeg sidder lige nu i kata på et dejligt hotel med egen pool Og kig til vandet. Jeg kan kun anbefale at man selv køber en flybillet Og selv ordner bookningen af hotel. Jeg har været inde på to sider for at finde De bedste priser Og det var følgende sider: www.agoda.dk Og www.asianrooms.com her finder du De bedste priser. Du kan bare skrive til hotellerne Og få den til at Hente sig i lufthavnen det koster ca. 800 - 1000 bath.Det er simpelthen for nemt at gøre det selv. Kom igang det er ikke farligt. Du kan købe oplevelser over alt hernede, men det kan pá det varmeste anbefales at Tage Ud Og dykke, den verden som er under vandet findes kun få Andre steder i verden. Eller for den sags skyld snorkle, du vil aldrig glemme det..

Phi Phi øen

09/09 2010 John Olesen
Der er nogle danskere på øen, der har har restaurant H.C. Andersen og et hyggeligt 30+ rums hotel. En af dem blev skyllet ud af sin seng på første sal på den restaurant, han havde tidligere - dengang tsunamien kom. Han har nu fået kæmpet sig op igen og er hyggelig at gæste.

Engang Kata-altid Kata.

09/09 2010 Bente Christensen
Ja, engang Kata. Og du kommer helt sikkert tilbage. Vi skal derud igen for 6 gang til jan.2011. Første gang var vi der ved et lille uheld, men er blevet utrolig glade for stedet. Vi har også prøvet at bo 5 dage i Patong, og det var nok. Så har vi også været i Kao Lak. Men det står ikke mål med Katas fine strand som er børnevenlig. Flere steder bliver der hurtig dybt på stranden.Men ikke her. Vi tager derud hver år og finder et sted at bo, der er masser af muligheder, når du er der. Vi bor lidt billigt men vi vil hellere være der 6-7 uger. Hvis man vælger noget uden pool, kan man få et værelse fra godt 100 kr. i døgnet vel at mærke med lux udsigt. Vi klarer selv morgenmaden fra vores store terasse, som har en kogekedel. Der ligger et DK bageri i Karon med friske rundstykker og rugbrød, til små penge. Ellers spiser vi lokalt om aftenen, der er rigtig mange muligheder. Lej en taxa eller tuk til at køre jer øen rundt, det er meget billigt. Husk at prutte om prisen. Lige til sidst, der er et hav af optiker. Jeg får nye briller hver år, de er til at handle med. Det er under en 3 del af hvad de koster herhjemme. Håber det her kan bruges til noget. Rigtig god tur.

kan godt misforstås

09/09 2010 Kim
Hmm fantasea ligger ikke ved Kata Beach men længere oppe ved Patong. men du har ret i at den ligger på phuket, det tager ca en time fra Kata med bus.

Kata beach og Aonang.

25/07 2010 magdalene
Den 19 dec. rejser vi til Phuket, hvor vi den første uge skal bo i Aonang, og de sidste 2 uger i kata Beach. Vi vil gerne ud at se os lidt omkring, uden at det skal være for meget. Mon der er nogen, som kan anbefale noget, som absolut må opleves eller besøges???? Vi har bestemt os for en tur til Phi Phi med en overnatning, men kunne godt bruge et par tips mere??Og - er der et rimeligt hotel på Phi Phi som kan anbefales? Hilsen magdalene.

Fantatisk ferieø

01/02 2010 Erik Rasmussen
Phuket er en fantatisk ferie at komme igen og igen , selvom man har set det flere gange, men bare stemning dernede og befolkningen er allertiders mennesker og man slapper af på en helt anderledes måde. Vi har været der før katastrofen og efter , utroligt at de bevarer deres smilende ansigt og humør , det tager vi hatten af for og at de så hurtigt har fået det rettet og bygget op , fantatisk . Min kone og jeg har været der 5 gange og helt sikkert ikke sidste gang , så vi vil varmt anbefale nogen at komme der og få egn indtryk af det. Vi har også været andre steder i Thailand , men vi er vendt tilbage til Phuket , ikke fordi det er dårligt andre steder , nej slet ikke , men vores fornemmelse og stemning for det er Phuket og bliver Phuket. MVH. Ingrid & Erik Rasmussen

Phuket Kata Beach osv

22/01 2010 Ole Maltesen
Ja det er rigtigt. I kampens hede fik jeg ikke stavet til det rigtige navn -FantaSea - og ligeledes, at filmen med James Bond hedder "Manden med den gyldne Pistol". Fint og godt gået. Tak og hilsen Ole

Fantasi Land hedder Phuket FantaSea

21/01 2010 Niels Erik Clausen
og er helt rigtigt et besøg værd.Læs eventuelt mere på http://www.phuket-fantasea.com/God rejse til alle

Kata Beach og Kata Noi Beach

20/01 2010 E. Filtenborg
Tak for de gode tips!

Kata Beach

11/01 2010 Charlotte Søndergaard
Vi tager turen til Kata Beach d. 17 jan. Vi glæder os til de 15 overnatning. Vi har booket vores Hotel igennem vores gode ven Andy som har en butik i karon. Vi skal på en masse af ture sammen med vores børn.

Kata Beach

11/01 2010 Bjarne Steinmüller
Efter utallige anbefalinger, drager vi til Kata Beach d. 21 jan på 14 dages ferie. Fra forskellige venner har vi set billedere med fantasisk natur, sol og krystalklart vand....Vi glæder os...!!

Kata Beach

11/01 2010 Jan Svensson
Vi tager turen til Kata Beach her d. 6. februar og glæder os rigtigt meget. Vi ser frem til at besøge de mange interessante du beskriver.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/g-house-hua-hin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.