Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Phuket

Phuket var engang en søvnig ø med små fiskerlejer. I dag leves livet døgnet rundt på de lange, hvide strande med plads til både afslapning, volleyball, vandski og gogobarer. Rundt omkring på øen ligger gamle landsbyer, hvor huse i kolonistil står skulder ved skulder, og hvor små kinesiske altre i alle regnbuens farver liver op i gadebilledet.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

En dag på stranden

Patong Beach er en forbløffende blanding af smuk, hvid sandstrand kantet af det glitrende Andamanhav. Her ligger den højeste koncentration af hoteller, butikker, natklubber, restauranter og seværdigheder.

Det vrimler med restauranter, som tilbyder alle typer af retter fra fisk og skaldyr, nudler og ris til det franske køkken på Le Croissant på Bangla Rd. I kan spise mexicansk på Viva Mexico syd for Soi Post Office, indisk mad på Tandoor på Soi Kepsup og italiensk på Da Maurizios ved Kalim Bay.

Hvis I gerne vil have en lidt fredeligere strand, kan I i stedet tage til Karon Beach.
James Bond for en dag

James Bond for en dag

James Bond Island er et vartegn i Phang Nga-bugten. Det fandt vej til verdenskortet fordi den havde en vigtig rolle i James Bond-filmen ”The Man with the Golden Gun”.

Den berømte bugt Phang Nga er kendt for sine mange stejle kalkstensklipper, der rager lodret op ad det smaragdgrønne vand. Øen James Bond Island har en så karakteristisk form, at I ikke kan lade være med at spekulere på, hvorfor den ikke knækker og falder ned i vandet.

Da øen ligger i et naturbeskyttet område, kan I ikke komme i land på den, men I kan sejle helt tæt på øen på en hyggelig bådtur. Det er i øvrigt også den bedste måde at se øen på.

Havn

Havn
Krydstogtskibe har mulighed for at lægge til ved molen i den sydlige ende af stranden Patong. Molen tages dog væk under regntiden fra maj til oktober. Alternativt lægger skibene til ved Ao Makham Deep Sea Port, som ligger ca. 8 km syd for Phuket by. Kalim Beach på den nordlige ende af Patong er også blevet brugt som tendermole, når skibene kaster anker og sejler gæsterne ind til land i de mindre tenderbåde.

Klima

Phuket har et tropisk monsunklima med høje temperaturer året rundt. Der er tre forskellige årstider: den kølige, den varme og den våde. Regntiden kommer i løbet af den sydvestlige monsun mellem maj og oktober. Den kølige årstid kommer efter monsunen og varer fra november til februar, hvor den kølige, tørre vind blæser fra nordøst.

Den varme årstid er fra marts til maj. Uanset om det er køligt, regnfuldt eller varmt, så ligger temperaturen altid på 27-30 grader.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/apartamentos-pas-luxury-3000.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.