Billedet er fra Phuket

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Vaskeriservice
 • Valutaveksling
 • Souvenirbutik/kiosk
 • Parkering
  Parkering
 • Mødelokaler
 • Udflugtsskranke
 • Kaffebar

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Peach Hill Resort

Skønt hotel mellem Karon og Kata strandene
Dette resort hotel er beliggende på Phukets vestkyst, i en grøn fredelig dal, omgivet af bjerge og vender den berømte blå Andamanhavet. Det er beliggende mellem Kata og Karon strand, kun 300 meter fra stranden og 2 minutters gang fra Kata centrum. Gæsterne vil finde en række restauranter og barer i nærheden (500 meter ), og dem, der ønsker at danse natten væk vil nyde Safari Pub og Disco, 8 km fra logiet.

Dette resort hotel tilbyder en klimatiseret foyer med en 24-timers reception og check -out service, safeboks og vekselbørs. Der er en bar og restaurant på stedet. For et ekstra gebyr kan gæsterne få adgang til WLAN Internet forudsat i fællesområderne eller gøre brug af hotellets room-og vaskeservice. Parkering er til rådighed for gæster i bil.

Alle værelser er smagfuldt indrettet og fuldt udstyret med moderne faciliteter. De er en suite (bad/brusebad) og komme med en hårtørrer, international telefon, satellit-tv, fuldt udstyret minibar, te og kaffe faciliteter og en king -eller kingsize seng som standard. Alle værelser har også internetadgang, regulerbare klimaanlæg, en værdiboks på værelset og en privat balkon eller terrasse.

Der er 3 swimmingpools på grunden, herunder en med børnebassin. For et ekstra gebyr kan gæsterne nyde pool-/snackbaren eller slappe af i saunaen. Alternativt solterrassen er det perfekte sted at fange nogle stråler, efterfulgt af en massage eller spa-behandling på Santi Spa (mod betaling). Sporty typer vil nyde den på stedet gym. Golfentusiaster bør hovedet til den nærmeste golfbane, som ligger 18 km væk fra boligen.

En morgenbuffet serveres hver morgen. Frokost og aftensmad kan vælges a la carte eller som menuer. Mango Tree Restaurant og Khun Chang Restaurant serverer fisk og skaldyr, thailandske og internationale retter. Barbecue er også tilbydes ved bassinkanten snackbar.

American Express, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Hotellet tilbyder en 24-timers reception og check-out service. Værdibokse er tilgængelige i værelserne og også i receptionen hotel.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.