Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Phuket er paradiset
Rejsetips indsendt af:
Christa Helene Rask Dahl
Vejle
27. feb. 2009

Phuket er paradiset

Du ved, du er ankommet til paradiset, når du ankommer til Phuket.

Så smukt så smukt

Vi ankom til Phuket lufthavn tidlig lørdag morgen. Solen var på vej op og bjergene, det var det smukkeste man kunne forstille sig. Vi steg på bussen og blev ført op gennem de smukke bjerge. Efter ca. 1 times tid ankom vi til Kamala Beach Resort.

Stranden var så fantastisk og smuk og hotellet var helt perfekt. Bugten ligger mellem 2 bjerge, hvor der ligger helt fantastiske huse på klippevæggene og bananbådene ligger i vandkanten og venter på at der er en der lejer den til en smuk rejse ud på vandet.

Phuket, Thailand, Kamala Beach Resort, paradiset i Thailand.

Kommentarer til rejsetips om Phuket

PHUKET

09/01 2010 IRENE KALMAR
DET ER HELT VIDUNDERLIGT AT HOLDE FERIE HER PÅ PHUKET, VI HAR VÆRET HER 12 GANGE OG VIL GERNE AFSTED HER TIL MARTS IGEN. dER ER ALT HVAD MAN BEHØVER FINE STRANDE SØDE OG RARE MENNESKER, OG HER ER SIKKERT, MAN ER IKKE BANGE FOR AT BLIVE OVERFALDET, OG IKKE MINDST SKØN SKØN DEJLIG MAD ALT DET HER TIL EN RIMELIG PRIS. SKRÆDDER ER DER GSÅ MANGE AF, OG DE ER TIL AT STOLE PÅ, TØJET ER FÆRDIG TIL TIDEN OG DET PASSER SOM DET SKAL. PERSONALET PÅ HOTELLERNE ER GSÅ MEGET IMØDEKOMMENDE OG ALTID BEHJÆLPELIG HVIS DER ER NOGET MAN IKKE RIGTIGT HAR STYR PÅ. VI KAN KUN ANBEFALE PHUKET PÅ DET KRAFITGST, OG DER ER MANGE OPLEVELSER DER VENTER JER, DET ER KUN DIG DER SÆTTER GRÆNSEN FOR DETTE. VI HAR VÆRET PÅ ELEFANTRYG, VI HAR VÆRET PÅ PERLEFABRIK OG FORRETNING, VI HAR VÆRET I zOO, VI HAR LEJET EN BÅD OG SEJLET UD TIL EN UBEBOET Ø, HELT VIDUNDERLIGT OG MEGET MEGET ANDET.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.