Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Phuket og Phi Phi
Rejsetips indsendt af:
Skjold
København
17. april 2007

Phuket og Phi Phi

Fra Phuket foretog vi en ekspedition ud til Phi Phi Island 2 overnatninger. Alle råber efter os og vi skal købe ustandselig.

Omringet af tropefisk

Jeg har været 3 gange i Thailand, Phuket. Jeg boede forskellige steder - guesthouses, hoteller, resorts, og med disse steder som udgangspunkt foretog jeg rejser og udflugter til de små øer i Andaman Havet.

Tip 1.: I hall'en i Phuket Airport er der nede til venstre en informationsdisk. Her henvendte jeg mig, idet jeg ikke havde booket hotel hjemmefra. Han tilbød The Royal Palm Resort i Patong til 1000 baht pr døgn incl balkon. Dette resort er et smørhul med bl.a. levende musik om aftenen. Book roligt i lufthavnen - service er i top. Udenfor bringer en taxi jer til hoteller for 500 baht.

Tilbage til rejsen.
En dag foretog vi en ekspedition ud til Phi Phi Island 2 overnatninger. Alle råber efter os og vi skal købe ustandselig. Et sted står en stille og forsagt vandtaxichauffør - han vil sejle os en tur rundt til småøerne den næste dag - 3 timer med snorkeldyk 2-3 gange + landgang på en af de små øde koraløer. Han har snorkeludstyr med i båden.

Tukta har medbragt et franskbrød i skiver. Et par skiver får tropefiskene til at flokkes om maden. Så - ud i tropehavet og opleve myriader af farvestrålende fisk. På et tidspunkt kan jeg se, at Tukta er ved at gå til bunds af grin - hun "skriger af grin", og som den enfoldige dansker, jeg er, har jeg ingen idé om, hvad hun griner af. Det fandt jeg ud af. Medens jeg dykkede, smed hun 2-3 franskbrøds-kugler hen i nærheden af mit dykkende korpus. Pludselig var det ikke længere nødvendigt at at kigge langt efter fiskene - jeg havde 5000 af slagsen på ryggen, og den samlede fiskebestand havde åbenbart fået et franskbrødsflip, og var gået i gang med at fortære mig. Jeg var fanget i mit helt personlige tropiske akvarium. Det var dét, hun grinede af. Jeg måtte flygte fra dette overvældende fiskeeventyr. Sådan kan det gå, når den danske landkrabbe vil udforske fiskene i et tropehav. Give it a try!

rejse hilsener
Skjold - go' tur!

Kommentarer til rejsetips om Phuket

Kommentar til Tip 1

06/04 2009 Brian Nielsen
Jeg læste dette indlæg før jeg tog afsted. Book IKKE i lufthavnen, da de tager overpriser for ALLE hoteller. Tag hellere direkte til hotellet, men bedst af alt, book hjemmefra. The Royal Palm Resort var bestemt IKKE noget for mig. Jeg betalte 2000 bath for deluxe room. Værelset inkl. badeværelse virkede meget uhumskt, lille og indelukket (udsigt til betonvæg 2 meter væk). Jeg forlod stedet omgående på trods af, at jeg havde booket for flere dage. Der er dog ganske rigtigt en hyggelig restaurant uden for med levende musik. Maden er god, men den ligger prismæssigt MEGET over, hvad man betaler andre steder. Taxa fra lufthavnen er max. 450 bath.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.