Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Rejse til fredeligt og økologisk "bounty-ø" i Thailand
Rejsetips indsendt af:
Espen Jerlang
Roskilde
12. aug. 2011

Rejse til fredeligt og økologisk "bounty-ø" i Thailand

Der er i alt ca. 16 feriehuse på øen samt et stort spisehus med bar mm. Man bliver afhentet i Phuket lufthavn i minibus og kørt i ca.
2 ½ time til Kuraburi fiscingpier nord for Phuket. Derfra sejler man i ca. 2 timer ud til på øen Koh Phra Thong. Personalet står på stranden og modtager gæsterne, hvorefter man køres til sit hus og indkvarteres, hvor værtinden Tanya modtager en med dejlig mad og drikke.
Rejse til fredeligt og økologisk "bounty-ø" i Thailand

Alle huse er smukke med store rum, balkon og veranda, bad, køkken mv., og de fleste ligger lige til stranden. I det smukke spisehus spiser man morgen, frokost og aften - dejlig og forskellig mad hver dag. Desuden hver dag eftermiddags drinks og ind imellem kaffe.

Ellers går dagene med badning, dykning (der er undervisning på stedet) på den mere end 10 km lange og uberørte strand – men husk bøger, det er der også behov for. Det er stedet for perfekt afslapning – også for børn. Der mulighed for et par ture til et nogle fiskelandsbyer på den anden side af øen, trekking, sejlture mm. En dag fik vi besøg af aber, der meget gerne spiste vore poser med chips. Der var - som de fleste steder i Thailand – varmt: ca. 32 grader og vandet vel 29 grader, og der er af økologiske grunde kun el fra kl. 19 til 23, dvs. ret varmt om natten. Ved afgang sejles man tilbage + har bus til lufthavn eller andet sted, man måtte ønske på Phuket.
Rejse til fredeligt og økologisk "bounty-ø" i Thailand

Golden Buddha Resort på øen Koh Phra Thong er et rigtig ”Bounty-land” med mange meget søde mennesker og god service. Det koster fra ca. 125 $ pr na.t pr hus med senge til 2-4 personer. Man kan tilkøbe fuld forplejning – og det kan betale sig. Hermed varmt anbefalet.

Overnatninger
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.