Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

To Dive or not to Dive!
Rejsetips indsendt af:
Herlev
12. aug. 2011

To Dive or not to Dive!

Splash! Jump! WOOUUSSHHH!! og du bliver blæst væk af Thailands muligheder for at opleve fantastiske ting under vandet såvel som over vandet.

Jeg tog til Thailand som ung dreng på 20 år.
I de 2 måneder jeg boede på Phuket havde jeg allerede oplevet meget mere end jeg havde troet muligt.

Dykkene var over forventning, det Thailandske folk mere gæstfrie end nogen nogensinde har været før, et budhistisk livssyn gennemsyrer hele nationen.
Thailand er fyldt med utrolig meget historie omkring deres templer og alle er villige til at fortælle løs.

Denne verden indbyder til mere og hvis man elsker natur og historie for man aldrig nok!

I alt sin enkelthed er denne verden meget meget forskellig fra den vi kender. Når man ankommer ser man 12 folk klarer det job man i Danmark ville være 2 om at klare. Alt efter hvornår man ankommer vil naturkrafterne vise dig at de har haft en stor finger med i spillet i hele Thailands historie.

Det er svært at forklare hvor vidunderligt forskellige vores verden er fra deres og omvendt.

Man forelsker sig i naturen, i undervandsverdenen og i folket. Du føler aldrig du får nok. Regnsæsonen, som ligger i vores sommerperiode kan knapt få en ned med hovedet, da mængderne af vand er mere imponerende end irriterende. Selv om man i en lejet jeep, til 50 kr om dagen, bliver nød til at stoppe ind for foden af et bjerg, på grund af frygt for, om man kan komme op, er knapt så skræmmende som selve den benorvelse der opstår på grund af den ekstreme situation.

Abernes stykke af himlen
Abernes stykke af himlen

Abernes paradis, turisternes holdeplads

En ekstrem fed oplevelse, der ligger på lur omkring overalt i Thailand. Hvad enten det er i Nord eller som her i Syd Thailand i Byen eller ved vandet så er der altid mulighed for selv at klare transporten og få overvældende oplevelser i rygsækken.

Min bedste kammerat og jeg lejede en kajak for 10 kr. for hele dagen en tidlig morgen på Phi Phi Island hvor vi havde opholdt os de foregående 6 måneder. Vi havde fået at vide hvis vi var der inden kl. 10 ville vi undgå at møde andre turister.
Vi var der kl. 9 og havde en hel time med 50 vilde aber som boede ved dette stykke af paradis. Vi havde taget frugt med som vi kastede ind for at lokke alle de kære aber frem, og frem det kom de. Fed fantastisk oplevelse!!
Porkypine ray, once-in-a-lifetime
Porkypine ray, once-in-a-lifetime

DYK for alle pengene!

Når folk spørger mig hvilket af mine 1000 dyk der har været det fedeste, trækker jeg ofte lidt på det, for jeg har været mange fede steder!
Men et af mine top 3 steder jeg vil anbefale som helhed er 100 procent sikkert Similand Islands i minimum 5 dage så man for de fjerneste øer med.

Man sejler fra den sydligste havn på Phuket i 22 timer og så begynder de eventyrligt skårede dykkersteder.
Selvom der dog ikke blev set det helt store dyr hvalhajen, så var denne tur dog helt uovertruffen. 30-40 meters sigt, masser af Thailands omkring 4000 forskellige arter i fuldspring. Fantastiske omgivelser, uovertrufne formationer af sten, hårde og bløde koraller. Alt i alt for ikke mere end 650 dollars for 5 dages liveaboard med alt inkl.
Det kan klart anbefales. Turene starter omkring 22. november. Jeg tog turen med Dive-Asia. De gør det godt.
Man skal dog være minimum advanced open water og have 25 loggede dyk for at komme med.

Aktiviteter
Dykning / Snorkling
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.