Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejseinspiration til Thailand

Her kan du få rejseinspiration til din næste rejse til Thailand. Vi har håndplukket nogle få eksempler på hvilken bred vifte af muligheder du har for oplevelser i Thailand. Du kan kontakte en af vores rejse-
konsulenter for yderligere oplysninger og muligheder på 70 11 60 11.

Eksempel på startpakke til Bangkok

Two nights in Bangkok

Thailands hovedstad er et must, når I besøger smilets land. Nøglen til Thailands sjæl Bangkok er nøglen til Thailands sjæl og hele den thailandske tradition og kultur. Derfor skal I ikke kun nøjes med ”One Night in Bangkok”, men start jeres tur i Thailand med ”Two Nights in Bangkok”.

Duftene og lydene i sansernes by
Bangkok er et væld af sanseindtryk i al sin pulserende rytme med mulighed for virkelig at shoppe igennem eller betragte storbyens virvar fra 35. etage i en af byens imponerende glasskyskrabere. Men Bangkok er også orientalske gadekøkkener med himmelske thairetter og østerlandsk stemning, der skaber fred og ro i sjælen. Besøg fx et af de mange guldbelagte templer, der knejser langs Chao Phraya-floden. Det er en stille og smuk kontrast til gadernes hektiske aktivitet, og kombinationen er essensen af Bangkoks sjæl.

Two Nights in Bangkok
Indled jeres ferie i Thailand med en Bangkok startpakke, der fx omfatter flybillet København-Bangkok retur, hotel i Bangkok i 2 nætter og en cykeltur med guide, hvor I kommer helt tæt på thaierne, deres markeder og farverige kultur i de charmerende bydele. Selvom Bangkok er en millionby, er det også smilets by, og her er der altid overskud til glæde og venlighed.

Et godt bud på aktiv ferie fra Nord- til Sydthailand

Et godt bud på aktiv ferie fra Nord- til Sydthailand

Spændende udfordringer venter

Er I til aktiv ferie, så vil I opleve Thailand som et rent paradis. Start fx med et ophold i Chiang Mai i Nordthailand. En smuk og imødekommende by med stolte håndværkstraditioner. Tag på mountainbiking i områdets fascinerende natur på en fuldt udstyret 24 gears mountainbike. En fantastisk oplevelse, hvor I cykler rundt i 4 dage og kommer helt tæt på det smukke bjerglandskab og den lokale befolkning. Her møder I det ægte Thailand, risbønderne, håndværkerfamilierne, de lokale markedspladser og forunderlige templer. Mere autentisk kan det ikke blive.

Ned under havoverfladen
Rejs videre til Phuket og sejl ud til Similan Islands. Snorkel eller dyk ned i koralrevets hemmeligheder på en 3 dages dykkertur, hvor I bor på båden og har hele dagen og natten til at udforske det spektakulære undervandsliv. Det vrimler med englefisk, dragefisk og guldmoræner, og her går alle dykkerdrømme i opfyldelse.

Ind under huden
Når I har brugt hele kroppen og mærket adrenalinsuset, gør det godt med 3 dages daseferie på et luksusressort i Phuket, hvor I fx kan nyde den helsebringende thaimassage. Slut af med 2 dage i Bangkok, og så er Thailands sjæl helt inde under huden. Og vend tilbage fra ferien med helt ny, naturlig energi.

Rundrejse i Nordthailand

Rundrejse i Nordthailand

- tryllebundet af det smukke nord

Tag på en oplevelsesrig rundrejse i det gyldne og grønne nordlige hjørne af Thailand. Brug fx 3 dage til at lade sjælen falde til ro i Chiang Mai. Her er hovedsædet for den nordthailandske kultur med et væld af silkevæverier, papir- og paraplymagere, træskærere og sølvsmedjer. Og ikke mindst det store natmarked, hvor der tilbydes alt fra farvestrålende tørklæder over velsmagende thai mad til afslappende massage.

Lad tiden stå stille
Tag 5 dage ”Off the Beaten Track” og bliv tryllebundet af skønheden og stilheden, når I drager ud i det smukkeste landskab med de mange charmerende bjerglandsbyer, hvor tiden nærmest står stille. Langt fra alfarvej på elefantryg, til fods eller på bambusflåde og med udsigt til teplantager, Den Gyldne Trekant, smukke templer, et væld af blomster og flotte floder i et varieret regnskovslandskab med bjerge og dale. Her møder I eksotiske bjergstammer i farverige lokaldragter og bliver alle steder budt hjertelig velkommen.

Et elefantastisk eventyr
Flyv med ud til Mae Hong Son og brug 3 dage til at opleve en indbydende by med særegne burmesiske templer. Tag med på elefantryg op i bjergene til de berømte longneck-stammer, hvor kvinderne bærer smukke messingringe tæt om halsen og gerne indvier jer i deres skikke og traditioner. Slut evt. af med at flyve til Bangkok og tag en enkelt overnatning, så I bliver vænnet til civilisationen igen.

Eksempel på Wellness i Thailand

Smilet kommer fra sjælen

Forkæl jer selv med en wellnessferie, hvor I bliver fyldt med energi og livsglæde. Det er som om, selve wellnessbegrebet blev opfundet i Thailand. Overalt hvor man færdes, tilbydes den vidunderlige thaimassage, der virker som balsam på sjæl og legeme. Såvel i Bangkoks gader som på de mange paradisøer i Sydthailand. Den indre ro og mentale balance vægtes højt i den thailandske kultur. Det er netop det, der giver overskud til smil og venlighed.

En oase for sjælen
Begynd fx jeres wellnessferie med et par dage i Bangkok og tag videre til Koh Samui. En sand perle af en tropisk ferieø med en atmosfære af fred og ro, som får tiden til at gå i stå, og hverdagens stress og jag til at forsvinde som dug for solen. Bare slap af og nyd livet på et luksusresort med massage, yoga og skønne spa- og wellnessbehandlinger.

Ferie for alle sanser
Find ny energi i den rekreative atmosfære med bølgernes beroligende brusen ved de små strande, hvor palmerne vokser helt nede ved strandkanten. Og berus jer i eksotiske retter, som kildrer sanserne i den gode smags tjeneste. På øen med kokosnødderne er I sikre på at få nydelsesbarometret helt i top.

Afslappet ferie på langs

Afslappet ferie på langs

Livet på langs

Krabi er identisk med en afslappet bade- og daseferie i fred og ro. Den lille bugt Railay Beach er et af de smukkeste områder i Thailand. De pittoreske kalkstensformationer, småøer, kridhvide strande, knejsende palmer og det turkisblå hav udgør de naturskønne rammer for en totalt afstressende ferie. I behøver kun at have travlt med én ting. Og det er at nyde livet i fulde drag.

Eventyrlig skønhed
Brug fx 7 dage på at koble af i det frodige paradis. Sejl ud med en longtailbåd til uberørte naturstrande og tag en dukkert i det krystalklare vand. Her kan I snorkle og dykke blandt alverdens akvariefisk og opleve koralrevets skønhed. I kan også sejle i kano til hemmelige huler og laguner. Eller tage længere ind i fastlandet og ride på elefanter gennem junglens tæt raslende vegetation, forbi hvirvlende vandfald og blomstrende natur.

I harmoni med smilets land
Mulighederne er mange i Krabi. Får I lyst til shopping eller lidt fest og farver, så tag en longtailbåd til Ao Nang, hvor I kan få dækket behovene rigeligt. Og så er det en nydelse igen at komme tilbage til Railay Beach. Her er der bare stille og roligt. Perfekt til jer, der drømmer om en fredelig ferie i harmoni med sol, strand og vand. Og som alligevel ikke kan undvære et møde med smilets by, så kan turen slutter med ”Two Nights in Bangkok”.

Thailand med stil - vores bud på den ultimative luksusrejse

Thailand med stil - vores bud på den ultimative luksusrejse

Forkæl jer selv

Giv jer selv et uforglemmeligt minde og oplev Thailand med stil. Drømmer I om den ultimative ferie med lækker luksus, velvære og selvforkælelse, så lad champagnepropperne springe og gør drømmen til virkelighed. Start fx med 3 dage i Bangkok på det mest suveræne 5-stjernede hotel, hvor den thailandske gastronomi og service er i top. Ligesom udsigten over Chao Phraya- floden. Sejl op ad floden i 2 dage på den luksuriøse rispram Mekhala og tag op til Thailands gamle hovedstad, Ayutthaya. Nyd udsigten til glitrende templer, frodig regnskov og det spektakulære liv på kongernes flod.

Stilren velvære
Flyv videre til Phuket og sejl ud til Phi Phi Island i speedbåd. Her venter endnu en 5-stjernet luksusoplevelse med 7 dages forkælelse af krop og sjæl. Det stilfulde hotel er enestående indrettet med jeres komfort og velbefindende i tankerne. Naturligvis med pool, spa, massage og wellnessbehandlinger.

Phi Phi er paradis
Phi Phi Island er to små paradisøer med skønne strande, bugter, krystalklart vand og pragtfulde palmelunde. Det er ikke alene Thailand med stil. Det er Thailand med sjæl. Og indbegrebet af lækker luksus.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.