Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Ring billigt hjem fra Thailand
Rejsetips indsendt af:
Anne-Dorthe Petersen
Asnæs
29. aug. 2008

Ring billigt hjem fra Thailand

Thailand er det skønneste land at rejse i men har man brug for at ringe hjem er det kostbart. Vi har derfor fundet ud af, at man kan gå ind....

Mobiltelefoni

Thailand er og bliver vores til dato dejligste rejsemål , vi har været der 2 gange og det skal nok blive til flere. Udover at være smukt, varmt og oplevelsesrigt er det den mest fantastiske befolkning som er oprigtigt venlige og meget imødekommende.

Men mit tip går på, at har man brug for at ringe hjem når man er i thailand for at nyde livet, kan det være en rigtig dyr fornøjelse. Så vi har derfor fundet ud af, at man kan gå ind i hvilken som helst seven eleven kiosk og købe sig et Thailansk taletidskort, som vi begge gange har fået en sød ekspidient til at sætte i og aktivere. Så men en start pris på ca. 50,- hvoraf de 30,- er taletid kan du nu ringe hjem til Danmark for nogle få kroner i minuttet, mod de 11,- til 15,- vores danske mobilselskab skal hà, og så fungere det præsis som i DK at man kan købe et kort med ny taletid hvis man løber tør. Det eneste man skal huske er selvfølgelig at ens mobil ikke skal være simlåst.

God rejse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ghana/ghana-en-rejse-for-livet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.