Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Rundrejse og Phuket
Rejsetips indsendt af:
Bente
Nørresundby
2. okt. 2007

Rundrejse og Phuket

Rundrejse, fra Bankok og nordpå over River Kvaj, kan varmt anbefales. Siden har vi være på Phuket.

Kata Beach på Phuket

Vi besøgte mange spændende steder, kom til fine luksushoteller hver dag/aften. Sejlede på tømmerflåde og spise frokost imens vi sejlede på større både. En rigtig fin tur som sluttede med at tage nattoget tilbage til Bankok, også en sjov oplevelse.

Senere har vi været på Phuket
Men Phuket er også mange ting. Vi holder af en god (ikke for vild) strand. Den fandt vi Kata Bich, som er mere rolig. Stadig rigtig mange mennesker. Ikke længere væk en god rask tur, så er man På Karon stranden, hvis det er det man vil. Vi gik tit turen sidst på eftermiddagen, større udvalg af spisesteder her, og et par gange om ugen marked.

Sidste år var vi der en måned, og skal også i år.
Jan. mdr. er god mdr. Vi holdt jul og Nytår der sidst. Nytåret især en god oplevelse, men dobbelt så dyr. Vi havde blot købt flybillet, og 5 dage på hotel. Resten bestemte vi os til undervejs.

Vi var også en tur på Koh Samoui, men den faldt vi ikke for. Skal siges vejret var ikke for godt her, det havde været noget dårligt med meget storm og regn. Vi kom med en bus og færge dertil, og fly tilbage til Phuket. Her boede vi både dyrt og billigt. Det billige var næsten det sjoveste.

Vi rejste fra Kbh. over Wien og direkte til Phuket. Fin service. Og en rigtig fin tur, som vi vil gentage i år, fra Nytår.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.