Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Rejsetips af samme forfatter

Snyd ikke dig selv for den thailandske natur
FDM travel rejsespecialist
Mette M. Djernæs Telefon: 70 28 13 15

Snyd ikke dig selv for den thailandske natur

Manges ferier i Thailand er stykket sammen af et par dage i Bangkok og derefter direkte til badestedernes skønne strande. Men jeg vil klart anbefale en tur ud i den smukke thailandske natur inden turen går sydpå.
Du kan få fantastiske oplevelser på ture med bare en enkelt overnatning, hvis du vælger Kanchanaburi provinsen vest for Bangkok. Her kan du f.eks. se det smukke Erawan vandfald med fald i 7 niveauer og bade i de kølende, krystalklare bassiner på turen mod toppen af faldet. Du kan spise din medbragte mad under skyggefulde træer med skræppende aber i toppene - men pas på de ikke kaprer din picnic!

I weekenderne er stedet et yndet udflugtsmål for thailandske familier.

Stilhed over Sri Nakarin
Stilhed over Sri Nakarin

Overnat på tømmerflåder

I Kanchanaburi er der flere muligheder for at overnatte på tømmerflåder (med påsat bungalow), f.eks. på det opdæmmede Sri Nakarin reservoir eller på Kwai floden i Sai Yok nationalparken (med bl.a. Sai Yok vandfaldet). Når du sidder der på din tømmerflåde, kigger ud over vandet og bare nyder den smukke natur, er stilheden helt ubeskrivelig. Og skulle der komme en regnbyge, gør det bestemt ikke den meditative effekt mindre.

Ud over en masse enestående natur, er det også i Kanchanaburi provinsen du finder Broen over floden Kwai, Dødens jernbane, museer over 2. verdenskrigs rædsler samt gravpladser med krigsfanger - heriblandt 2 danskere og mange andre europæere. Disse oplevelser er også et must, omend de efterlader dig med et noget mindre fredfyldt indtryk end naturen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette M. Djernæss profilside

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/g-house-hua-hin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.