Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Spar ferien ind på skræddersyet tøj i Thailand
Rejsetips indsendt af:
Niels Larsen
Århus
28. marts 2011

Spar ferien ind på skræddersyet tøj i Thailand

Én ting er at få ferie - noget helt andet er at REJSE på ferie. Jeg har rejst i 17 lande, og jeg kan ikke få nok.
Nye steder lokker, og det må gerne være eksotiske steder langt væk. Men, men, men - det koster!

Spare OP - spare IND?

Men, men, men - det koster!
Selv om drømmerejsen med tiden er blevet behageligt billigere, så er gratis-rejser stadig forbeholdt 'drømmenes rejser'. Så der skal spares OP hver måned året rundt til vores næste, store tur.
Men hvad med at spare en del af ferien IND?

To strategier

Du kan gribe sagen an på to måder:
1. UNDERSØG, hvad der er billigt i landet du vil besøge, og BESTEM ud af hjemme fra, hvad du vil købe. En masse hovedbrud, om disse 'pligtindkøb' UNDER ferien, kan undgås ved godt hjemmearbejde.
2. BESTEM hvad du behøver, UNDERSØG hvilket land du skal rejse til, for at få det billigt. Som nævnt før skal du forberede dig hjemmefra.

Hvis man bare ved det!

Jeg var i Thailand i 3 uger, og jeg var desværre IKKE forberedt hjemmefra, så jeg gik glip af en stor mulighed. Jeg opdagede hurtigt, at Thailand er et tekstilland og har de flotteste silkestoffer. Jeg købte også flere lækre silkeskjorter og silkeslips, som jeg har haft stor glæde af. Men jeg vidste ikke, at på de fleste turiststeder er der op til flere skrædderhuse. Så hvis man på én af feriens første dage får taget mål, valgt stof og evt. har medbragt farveprøve og designudkast hjemmefra, så kan man sidst på ferien pakke sin kuffert med et unikt ferieminde til en speciel lejlighed. Det kunne være et specielt jakkesæt eller en unik brudekjole.

Let tjente penge

Mens man altså lå på stranden, tjente man således ferien ind på en luksus, som kun få danskere har: At få skræddersyet tøj i gode materialer, som man faktisk kan betale sig fra. For selv i vores tid, er det vist ikke muligt at købe en skræddersyet brudekjole i en billige netbutikker.

Jeg mangler faktisk et sæt tøj inden længe, og jeg kender én, der mangler en brudekjole. Mon ikke vi skulle smutte afsted til Thailand ;-)

Shopping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/oberndorf/hotel-kitzbuheler-alpen-oberndorf-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.