Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

 • I regnskoven i Thailand For alle naturelskere

  16.01.14: Betina Nørgaard Madsen
  Vores juleophold i Thailand endte i regnskoven. Efter ankomsten til Phuket, drog vi videre med lokal transport til Khao Sok National Park. Med oppakning på ryggen drog vi gennem skoven med det mål at finde et nyt logi.
  Se hele rejsetippet
 • Lokalt sim-kort

  09.01.14: Jannie Dwight
  Sidste gang min familie og jeg var i Thailand, købte vi et thailandsk teletidskort, simkort med Tlf.nr på den måde kunne vi ringe til hinanden, når flokken delte sig op.
  Se hele rejsetippet
 • The escape Hunt

  07.01.14: Mette hjortholm
  Har du teenage børn med ud at rejse er the escape Hunt i Bangkok en af de oplevelser i skal prøve. I en times tid kommer i væk fra byens larm og støj, og kan lege detektiver, hvor i skal opklare et mord.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Thailand

Thailand - Bestil ikke hjemmefra
Rejsetips indsendt af:
Vivi Hedeman
Skagen
14. sept. 2012

Thailand - Bestil ikke hjemmefra

Når vi rejser til Thailand bestiller vi det første hotel hjemmefra men herefter kan man sagtens rejse rundt og finde ud af hvor man vil være.
Vi går rundt i det område vi gerne vil være i, og finder vi et hotel der ser fint ud, går vi ind og spørger om vi må kikke os omkring. Så bliver man som regel vist rundt og se både værelserne og restaurenten m.m. Hvis man ikke syntes det er noget, så kan man bare sige tak men det er vist ikke lige det vi ønsker.
Hvis man syntes det er et godt sted, så kan man som regel sagtens forhandle prisen ned, hvis man bestiller måske en uge frem. Dette har vi prøvet flere gange og derved ved man hvordan man kommer til at bo, billeder og beskrivelser i kataloger kan jo godt snyde. Dette billed viser bl.a. et rigtig godt sted vi fandt uden for Hua Hin
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 9. februar 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.