Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Thailand privat og på egen hånd i 2010
Rejsetips indsendt af:
Anna Marie Kristensen
Ballum, 6261 Bredebro
13. sept. 2012

Thailand privat og på egen hånd i 2010

Min mand og jeg skulle besøge et vennepar i Kampengpet 300 km nord for Bangkok i midt Thailand, hvor deres hus skulle indvies af Munke.
Et retual vi sent vil glemme. Vi boede privat hos parret i 12 dage, hvor vi så rismarker af enhver slags, appelsin plantager, o.s.v. og var med på en flydepram på en stor sø hvor vi også overnattede og hvor vi oplevede en meget meget venlig befolkning, som i den grad viste interesse i udlændinge. Parrets hus lå lige ned til en flod og børnene badede der, samtidig med at der blev smidt både det ene og det andet i floden. Efter de 12 dage, tog vi bus til Bangkok og i denne millionby blev vi i 3 dage hvor vi oplevede gade markeder med alt hvad man kan tænke sig af tøj o.s.v. men også med dejlig frugt og madboder på gaderne. Vi kunne roligt gå ind i restauranter og spise og den Thailandske mad er fantastisk. Vi besøgte bounty øen Koh Samet i 3 dage og inden vi tog tilbage til Bangkok opholdt vi os 3 dage i Pataya. Vi har oplévet så meget ved både at bo privat men også selv at komme rundt og det er meget nemt og billigt at finde rundt og et sted at bo og samtidig føle at man er velkommen. Thailændernes ærbødighed over for deres Konge er også meget stor og selvfølgelig så vi mange steder deres Budhaer.
Thailand privat og på egen hånd i 2010

Som udlændinge har man måske skepsis over for Thailandsk mad. Maden er meget meget vel tilberedt og da jeg efter 15 dage fik lidt vrøvl med maven, kom jeg hurtigt og let til et sygehus, hvor lægen sagde, også efter grundig blodtryks måling o.s.v. at det ikke var den Thailandske mad jeg var blevet dårlig af men underskud af salt. Så ligesom mad er grundig er det Thailandske sygehusvæsen i top og man kan roligt føle sig i gode hænder. Jeg var da også hurtigt på benene igen. En god regel er at man ikke klapper børn på hovedet og at man heller ikke, hvis man taber en pengeseddel at sætte en fod på den for at fange den. I 2013 er det vores plan igen at bestille flybillet til Thailand og blive der i 3 uger, hvor vi så vil se noget af det vi ikke fik set i 2010. Nemlig Marked på Floden, River Kwai, Munkenes Tigre, Ride på Elefant ryg og San Mai
Thailand privat og på egen hånd i 2010

Thailand privat og på egen hånd i 2010

Thailand privat og på egen hånd i 2010

Thailand privat og på egen hånd i 2010

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.