Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

 

 • Flyrejse med Thai Airways fra København til Krabi t/r.
 • 3 nætter inkl. morgenmad i Silversuite på Cha Da Resort Koh Lanta.
 • 2 nætter inkl. morgenmad på Koh Ngai.
 • 2 nat inkl. morgenmad på Koh Mook.
 • Besøg på Koh Kradan og Koh Chuck
 • 2 nætter inkl. morgenmad i Krabi på Krabi Cha Da Resort.
 • Transport med biler og både mellem lufthavne, hoteller og øer.
 • Engelsktalende guide på bådturene.
 • 4  frokoster og 2 middage
 • Alle kendte skatter og afgifter.
 • Bidrag til Rejsegarantifonden.
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr.
Bemærk - inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring.
 • Afbestillingsforsikring.

Læs mere om

Ø-hop i Andamanhavet

12 dage med Koh Lanta - Koh Ngai - Koh Kradan - Koh Chuck - Koh Mook - Krabi

Oplev de smukkest øer i Sydthailand på en skøn ø-hop tur i Andamanhavet. Nyd livet på nogle af landet flotteste strande på Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Chuek og Koh Mook. Start oplevelserne på afslappede Koh Lanta, og slut af med shopping i Krabi.
Fra 13.610 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 9 nætter inkl. morgenmad, flyrejse, sejlads med færge og longtail-båd, sightseeing med engelsktalende guide og lokaltransport med bil.

Information om Ø-hop i Andamanhavet

Ø-hop
Ø-hop

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København til Krabi.
Dag 2: Ankomst Krabi og transport tl Koh Lanta
Dag 3: Koh Lanta
Dag 4: Koh Lanta
Dag 5: Koh Lanta - Koh Ngai
Dag 6: Koh Ngai - Koh Kradan - Koh Chuck - Koh Ngai
Dag 7: Koh Ngai - Koh Mook
Dag 8: Koh Mook
Dag 9: Koh Mook - Koh Lanta - Krabi
Dag 10: Krabi
Dag 11: Krabi og hjemrejse til København
Dag 12: Hjemkomst

Koh Lanta
Koh Lanta

Cha-Da Beach Resort & Spa

Efter ankomst til Krabi bliver I hentet i lufthavnen og kørt sydpå, og tager den korte færgetur til den afslappende ø, Koh Lanta, med udsigt til skønne strande og starten på en skøn ferie.

Cha-Da Beach Resort & Spa ****
Rolige omgivelser, store værelser, swimmingpools og lækker strand, danner rammen for dette skønne feriested lige ud til den børnevenlige Klong Dao strand på Koh Lanta.
Her bydes på masser af thailandsk charme, god service og gæstfrihed. Perfekt til familieferie med faciliteter for alle aldre.

Silver Suite
Indrettet i moderne thailandsk stil og placeret på 2. sal i 3 etagers bygninger, med udsigt til den store lagoon swimmingpool. Separat stue og soveværelse, samt badeværelse med separat badekar og bruser.
Suiten er udstyret med te og kaffe faciliteter, satellit-tv, Hårtørrer, minibar, badekåber, værdiboks, sovesofa, loftvifte og aircondition, telefon samt en dejlig stor privat terrasse - størrelse 65 m2.

Koh Lanta til Koh Ngai
Efter nogle afslappende dage på Koh Lanta fortsætter ferieoplevelserne. Fra havnen på Koh Lanta sejler I med båden til den noget mindre ø Koh Ngai lige syd for Koh Lanta, som er jeres base for de næste par dages oplevelser i Andamanhavet.

Efter ankomst til hotellet, er der frokost på stranden. Koh Ngai er skabt til afslapning og badning. Her er hverken shoppingcentre, supermarkeder eller banker.
Småøerne
Småøerne

Koh Ngai - Koh Kradan og Koh Chuek

Efter morgenmad er det tid til at udforske ø-havet med besøg på nogle af de smukker perler. I sejler ud i en privat longtail-båd og besøger øerne Koh Ma og Koh Chuek, som er ideele at snorkle ved. Frokosten serveres på stranden, og dagen byder ligeledes på besøg ved den berømte Emerald Cave og øen Koh Kradan med de helt fabelagtigt hvide sandstrande. Sidst på eftermiddagen returnerer I til Koh Ngai efter en dejlig dagn med sol og vand.
Småøerne
Småøerne

Koh Ngai - Koh Mook

Efter morgenmad fortsætter I med longtail-båd videre til øen Koh Mook. Nyd formiddagen med badning og snorkling fra stranden. Frokost nydes igen i dag fra stranden, med udsigt over det smukke hav. Resten af dagen kan nydes på egen hånd.
Om aftenen bydes på middag.

Koh Mook er en af de større øer i farvandet. Her finder i både strande, regnskov og små fiskerlandbyer. Øens lokale befolkning lever af fiskeri og gummiplantager. De næste par dage skal bruges på at komme lidt rundt på øen

Anden dag på Koh Mook bruger I på en ø-rundtur i en lokal pick-up truck. I for mulighed for at nyde øens bedste strande samt besøg de små landsbyer. Frokosten serveres på en lokal restaurant, og ud på eftermiddagen kommer I igen tilbage til hotellet.Krabi
Krabi

Krabi Cha-Da Resort

Koh Mook til Krabi
Efter morgenmad på Koh Mook sejler I med båden nordpå igen mod Koh Lanta og havnebyen Kuan Tung på fastlandet. Her bliver I hentet og kørt videre nordpå til den populære ferienby og strand, Ao Nang Krabi.

Efter ankomst til hotellet i Krabi, kan I nyde de sidste dage med shopping, gode restauranter og barer langs strandpromenaden.

Krabi Cha-Da Resort ***
Med
bjergene i baggrunden og udsigt til Ao Nang og Andamanhavet. Roligt men stadig centralt beliggende resort omgivet af frodigt landskab, i gå afstand til ​​Ao Nang strandpromenade med butikker, marked og restauranter.

Her får I dejligt rummelige værelser med smuk udsigt til have eller hav, indrettet i skønne farver og inspireret af lige dele thai og kinesisk stil og alle moderne faciliteter inkl. egen balkon med masser af plads.

Deluxe værelse med haveudsigt
Rummelige værelser i varme farver indrettet med trægulv og gulv til loft vinduer, som giver et dejligt lysindfald. Slap af i det hyggelige siddehjørne med bord og stole, eller på jeres rummelige private balkon, indrettet med træmøbler, og en skøn udsigt til den grønne have og bakker. Værelset har alle moderne faciliteter.

Hjemrejse
Efter 2 nætter i Krabi er det blevet tid til hjemrejse. I afhentes på hotellet og køres til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver retur til Købenahavn.

Start nu! Det er let at bestille Ø-hop i Andamanhavet


12 dage med Koh Lanta - Koh Ngai - Koh Kradan - Koh Chuck - Koh Mook - Krabi
Fra 13.610 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 9 nætter inkl. morgenmad, flyrejse, sejlads med færge og longtail-båd, sightseeing med engelsktalende guide og lokaltransport med bil.

Rejseperiode: 1. november 2016 - 30. april 2017

Antal deltagere: Minimum 2 personer.

6. januar - 15. januar 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse:  15.670 kr.
Dbl.vær. 2 voksne/1 barn*: 13.995 kr.
Dbl.vær. m. opredn.:  15.280 kr.
Enkeltværelse:  19.575 kr.

16. januar - 28. februar 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse: 15.305 kr.
Dbl.vær. 2 voksne/1 barn*: 13.755 kr.
Dbl.vær. m. opredn.: 14.912 kr.
Enkeltværelse:  19.205 kr.

1. marts  - 31. marts 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse:  14.480 kr.
Dbl.vær. 2 voksne/1 barn*: 13.240 kr.
Dbl.vær. m. opredn.: 14.065 kr.
Enkeltværelse:  18.050 kr.

1. april - 30. april 2017
Pris pr. person fra:

Dobbeltværelse:  13.610 kr.
Dbl.vær. 2 voksne/1 barn*: 12.415 kr.
Dbl.vær. m. opredn.:  13.470 kr.
Enkeltværelse:  16.512 kr.

*Barn i alderen 2 - 11 år.

Se alle rejsetilbud til Thailand

Kontakt os på 70 11 60 11 eller
se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.Denne side er udskrevet d. 28. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-parkernes-by-som-bare-maa-opleves.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.