Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips af samme forfatter

 • Napoli - Tre forskellige ture

  (Bedømt af 3 personer)
  10.04.11: Annette Storch
  KRYDSTOGT NAPOLI
  Hvis et Middelhavskrydstogt bringer dig til Napoli kan vi anbefale tre forskellige ture. Planlæg dem selv, da det er meget billigere end de ture krydstogtselskaberne udbyder.
  Se hele rejsetippet
Tip til krydstogt
Rejsetips indsendt af:
Annette Storch
Birkerød
7. april 2011

Tip til krydstogt

Dette tip kræver egentlig ikke foto - men efter at have været på en del krydstogter har vi erfaret at følgende er et rigtig godt tip:
Når du checker ind på skibet - hvilket ofte er allrede midt på dagen - går der som regel mange timer før du får din bagage bragt til kahytten.
Husk derfor altid at pakke et stk håndbagage med det du skal bruge i løbet af dagen (badetøj, sandaler, solcreme, bøger). På den måde kan du nyde ferien lige fra første minut og ikke blot gå "hvileløst" omkring og ærgre dig over du ikke lige kunne få den tur i poolen....

Kommentarer til rejsetippet om Europa

Helt sikkert også en mulighed

18/05 2011 Annette Storch
– dog nok mest, hvis man starter ferien frisk og veludhvilet og har mulighed for at komme af med bagagen. Vi valgte denne løsning i Dubai – dog ikke med succes. Vi fløj 6 timer (om natten) med en ”mindreårig” medpassager, som lige skulle afprøve, om man kan skrige højt nok i samtlige 6 timer, til at holde alle passagerer vågne under hele rejsen…I dette tilfælde var svaret: JA. Så godt trætte landede vi i Dubai tidligt om morgenen – tog ud til krydstogtshavnen og afleverede bagagen, for så at tage rundt i Dubai med sightseeing bus: www.bigbustours.com (hvor man kan stige af og på efter behov). Desværre husker vi ikke så meget fra turen, da vi hele tiden faldt i søvn….så her havde en hvilestol på dækket været at foretrække.
Alternativt kan det anbefales at tage sightseeingturen, når man efter endt kryds returnerer til byen. Skibet kommer som regel ind tidligt om morgenen, og man skal være ”ude” senest ved 10-tiden. Vi prøvede dette i Barcelona. Tag en taxa til hovedbanegården - hvor man har mulighed for at få opbevaret bagagen i aflåste skabe. Herfra går også en sightseeing bus, hvor man kan stå af og på efter behov.
Sluttelig vil jeg vil nok også mene, at det er lidt risikabelt at vente med at checke ind til en halv time før afgang. Hvis man løber ind i en trafikprop på vej til havnen og kommer for sent, er der en ting, som er helt sikker: Skibet ER sejlet….God ide, men....

17/05 2011 Jan Ejler
Man kan også fordrive tiden med at gå på opdagelse i den by, man nu engang skal entre skibet i, og så booke ind bare en halv time før sidste udkald. Så går man lige igennem hele indtjek uden kø og ærgelser.

Godt tip

08/04 2011 Bendt Jørgen Storch
Dette var et godt forslag - tak for det
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.