Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

prag utrolig flot om aftenen
Rejsetips indsendt af:
Helle Slyngborg Rasmussen
Odder
7. okt. 2010

14 dage i Tjekkiet, mobilhome, hotel i Prag og i bjergene. Kun et ord: FANTASTISK:)

vi har prøvet lidt af hvert i Tjekkiet. 14 dag ialt, det var første gang og bestemt ikke sidste gang, utroligt flot, godt folkefærd, meget billigt,kørte selv:)
Lemon leaf , restaurant i Prag
Lemon leaf , restaurant i Prag

Er det en afslappende, flot, billig ferie i er ude efter så kan Tjekkiet anbefales og kun 960 km hje

Vi startede på camping i mobilhome, har før været i hytte, telt, campingvogn men intet slår en mobilhome, den er dejlig stor og utrolig godt indrettet, kørte også med bus, tog, taxi. Det fungerer bare dernede. 3 dag på hotel tæt på floden, ud og se Karlsbroen ikke kun 1 gang vi måtte bare derhen 3 gange, ud og sejle på floden, det gule marked, konsentrationslejr, skoda museet osv osv.
Det skal lige siges at normalt når vi holder ferie, bevæger vi os ikke ud af flækken, men i Tjekkiet kunne vi bare ikke få nok.
Det er et utroligt fantastisk land, billigt af alting, og servicen er i top overalt. Vi var også på hotel 3 dag i bjergene, et skisportssted, her var så flot så flot, ca 110 nø fra Prag. Så vi kan kun sige alt det man har hørt om at Prag skulle være så flot så flot, lever helt op til vores forventninger, og så er øllet også helt i top.

I Prag ligger en restaurant som hedder Lemon Leaf prøv den, vanvittig gode oksemørbrad bøffer og tjekkisk øl til meget billige penge.

Kommentarer til rejsetips om Prag

helle slyngborg rasmussen

08/10 2010 jytte bonde
Vi har set familien Slyngborgs tur til Prag, det lyder jo fantastisk, vi har været lidt tilbageholdende med at rejse derned. Men vi har godt nok fået lyst til det nu. Vi starter bilen og vil kører lidt rundt som som familien har gjort det, og jeg tror ikke det bliver sidste gang, for vi kan regne ud at der er meget at se.

helle slyngborg rasmussen

08/10 2010 jytte bonde
Vi har læst alt som Helle Slyngborg Rasmussen skrev om deres ferie, og det vil vi også prøve, vi har godt nok været lidt betænkelig, men det skal bare prøves, så vi kører snart en tur til Prag og de forskellige steder, det må man opleve.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/malaga/calahonda-skoen-by-og-omraade-i-malaga.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.