Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

Musik på karlsbroen
Rejsetips indsendt af:
moni jensen
næstved
2. april 2010

4 gode dage i prag

Glade mennesker i påsken. Prag er byen man skal besøge.
Triton
Triton

vores første dag var vi på bådtur en aften tur med musik og middag en hyggelig aften. næste tog vi op på borgen et sted man også må se afsæt en halv til en hele dag her om aften tog vi på en meget hyggelig restaurant triton ligger i den dyre ende . men god er det og hyggeligt er der (www.tritonrestaurant.cz)der var påskemarked på torvet der var lavet masse små border. vi var også oppe og se miniaturemuseet dette var en oplevelse det så man se gemme en lup.vi havde købt et 72 timer kort til transport ,så vi tog metro ud til zlicin der ligger et stort center .vi var ned og spise på restaurant vinarna der ligger helt ned til vandet det sjove er at man skal ned af trapper hvor der er lyskryds for man kan ikke møde nogen på trappen .og så sat man i vandkanten og spiste (www.certovka.praha.cz)
resturante vinarna
resturante vinarna

vi ville gerne have set det syngende springvand hvor der musik og vand gå i et , der er show hver aften men det må hver næste gang vi skal til prag.vi havde en rigtigt god tur
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.