Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Karlsbroen fra en anden vinkel
Rejsetips indsendt af:
B. Jensen
København
9. feb. 2009

5 dages storbyferie i dejlige Prag

Prag er en by med "indbygget motion". Vi gik i gennemsnit 10 km om dagen. Der er fantastiske oplevelser i Prag og det er umuligt at nå det hele på 5 dage. Heldigvis er Prag jo ikke længere væk, end det er nemt at vende tilbage dertil. :-)
En helt anden side af Prag. Byggeplads i Prag 10
En helt anden side af Prag. Byggeplads i Prag 10

Lidt uden for Prag

Vi benyttede os af den meget velfungerende kollektive transportinfrastruktur i Prag. Når vi blev trætte af at gå tog vi sporvognen til en af endestationerne, for også at se og opleve Prag i yderområderne. Dette gav en helt anden oplevelse af Prag. Alt her er billigere og knapt så pompøst som i bymidten, men befolkningen er stadig venlige og imødekommende. Vi fik en rigtig god fornemmelse af hvordan livet i Prag er udenfor turistområderne.
Vi nåede det....lige
Vi nåede det....lige

Hjemturen

Så skulle vi hjem, de 5 dage gik hurtigt. Da vi ankom til Prag var det nemt at komme fra lufthavnen til hotellet og vi forventede at det var det samme den anden vej. MEN det var tåget og mørkt ved hjemrejsen, så det var svært at orientere sig, samtidig var det også meget svært at høre hvad der blev sagt i højtalerne i bussen, så vi kom til at stige af ved den forkerte terminal. Der er meget langt mellem terminalerne i Prags lufthavn og de ligger ikke i kronologisk rækkefølge, så vores råd er derfor at man skal beregne ekstra god tid til at komme til lufthavnen. Download eventuelt et kort over lufthavnen hjemmefra.

Kommentarer til rejsetips om Prag

Godt at vide

10/02 2009 H. Jessen
Rigtigt godt at få tips til andet end lige Prag bymidte og godt at få at vide at det er vigtigt at være obs på lufthavnen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.