Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

5 dejlige dage i Prag.
Rejsetips indsendt af:
Inger Mørup Jepsen
Randers
13. juli 2009

5 dejlige dage i Prag.

Lad bilen stå, og tag flyveren til Prag. Det er både nemt, bekvemt og billigt.

Min mand og jeg har lige været på Ferie i Prag, og da vi kunne få flyrejse og hotel til en særdeles fordelagtig pris igennem FDM, valgte vi dette istedet for at køre selv. Vi måtte dog over København, da der ikke er direkte flyforbindelse til Prag fra Jylland. Først tænkte vi, at vi ville køre selv derover eller evt. tage toget, men ved nærmere eftersyn viste det sig at vi kunne flyve fra Århus til København og retur for ca. 400 kr. pr. person.

I Prag købte vi et 5-dages kort til de offentlige transportmidler (som der er mange af), så vi fik set store dele af Prag med sporvogn rundt i byen. Men glem endelig ikke de gode travesko, da byen allerbedst opleves til fods, hvor man rigtig kan indsnuse de mange indtryk, som denne dejlige by har at byde på.

Så alt taget i betragtning, så har vi haft en god og oplevelserig tur til Prag, til en særdeles rimelig pris, hvor vi ikke skulle bekymre os om at køre i den tætte ferietrafik, men istedet kunne læne os tilbage og komme veludhvilet frem til målet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.