Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

5 døgn i Prag
Rejsetips indsendt af:
Niels Henriksen
Nyborg
6. dec. 2008

5 døgn i Prag

Det var en arbejdsrejse, som også gav tid til at nyde den smukke gamle kulturhovedstad. Der er for tiden en fantastisk flot og inspirerende udstilling om Kafka og hans samtid i det Prag, der var hans. Den er absolut værd at gå efter.

Dagene startede tidligt.

Det var en arbejdstur, og derfor var vi meget tidligt oppe for at nå ud til vort arbejdssted; men eftermiddagene gav tid til at nyde Prags mange julemarkeder med mange forskellige tjekkiske kulinariske specialiteter. Der kan man blive mæt for meget små penge. Markederne er som sådanne, og derfor er det også en blanding af skidt og kanel; men for Prags vedkommende er der mere kanel en skidt.

At gå ud og spise i Prag er fortsat en nydelse. Det gælder både for tjekkiske spisesteder, som for dem, der er af mere internationalt tilsnit. Helt klart er det mest spændende at spise tjekkisk, når man nu er der. Find derfor disse spisesteder, og med en 5-døgnsbillet til de offentlige transportmidler er det muligt at komme ud fra bymidten, og dér kan man finde priser, der er endnu billigere, og retter, der er helt igennem lokale. Prøv dem. De er en hel middag værd! Og der er godt øl til!

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.