Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

  • Anderledes natclub/loungebar i Beijing

    (Bedømt af 1 person)
    08.09.11: Annie C. Dalskinn
    Jeg kan anbefale alle, at hvis de synes de har et par timers til overs og gerne vil besøg en loungebar/natclub, hvor det ikke bare går ud på at drikke sig fuld, men derimod går ud på at få sig en oplevelse, så vil LAN club være et godt valg.
    Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Annie C. Dalskinn
København
12. aug. 2009

Alternativ gourmetmad i Prag

Mad som man ved første øjekast eller blot ved at høre det, tænker... WHAT...?

Tjekkisk svineknæ

Nu har jeg gennem de sidste 16 år besøgt Prag 5 gange og har set en masse fede ting og drukket fantastisk øl. Men ved min sidste forlængede weekendtur med min kæreste, tog vi ind på en tjekkisk pub (som jeg altid gør i Prag) tæt på vores hotel og på menuen var der bl.a. svineknæ.

Først tænkte jeg, bavdr.. det kan da ikke smage godt. Men min kæreste som ikke er bleg for sådan noget, sagde, at vi da skulle smage en tjekkisk specialitet og ovenikøbet noget som jeg ikke har smagt gennem mine mange besøg i byen.

Så vi prøvede det og til min store overraskelse så smager det jo godt, så mit rejsetip til folk er, at prøv denne tjekkiske specialitet på den lokale pub og drik en dunkel øl til. Så bliver det ikke mere lokalt.

Kommentarer til rejsetips om Prag

Vandretur fuld af oplevelser

22/01 2010 simon bramsen
I sommeren 2008 tog vi som består af 2 voksne og 2 børn på hhv. 8 og 10 år i bil til Prag. Vi havde lejet en taglejlighed i den gamle bydel. Atmosfæren er fortryllende, både pga den rolige atmosfære, bla. pga meget lidt biltrafik sansynligvis som følge af de gode tog og sporvognsforbindelser. Der er meget spændende at se i Prag, både når du blot går rundt i de mange gader og betragter de gamle og veldekorerede bygninger. Eller når vi vovede os ind i en af værtshusene, som ofte viste sig at være meget større og dybere end først antaget. Det var det rene eventyr. Og så er øllet ofte meget billigt og på visse steder, tappet direkte fra rørene som går helt ud til bryggerierne som ligger i byens anden ende. Børnene var bl.a. facineret af "Det Gule Marked" som byder på næste alt indenfor "mærkevaretøj" til splattervåben samt legetøj. Det vigtigste at vide her er at prisen her skal forhandles, ellers bliver du alvorligt snydt. Dette marked styres af asiater fra mange forskellige lande. Hyggeligt og en skæg oplevelse. Vores oplevelse var at, der var nok af oplevelser for alle aldre i de 2½ dage vi opholdte os i byen, hertil skal vi alle tilbage, det er vi enige om.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.