Billedet er fra Prag

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Souvenirbutik/kiosk
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Best Western Amedia Praha

Placering
Dette hotel ligger i kvarteret Chodov i Prag, og til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler er der 100 m og til restauranter og forretningerne i Chodov indkøbscenter 600 m. Desuden ligger det tæt på hovedvej D1 med nem adgang til byens centrum (8 km). Endvidere er der 25 km til Prags internationale lufthavn.
Indretning
Dette moderne og komfortable city-hotel består af i alt 204 veludstyrede værelser og er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og elevator. Herudover er der en hotelbar, en morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger og WLAN/internetadgang. Ydermere er der parkeringspladser i garagen for gæster i bil (mod betaling på hotellet).
Hotelværelse
Alle hotellets værelser er moderne og klimatiseret og udstyret med eget badeværelse med brusebad og toilet. Værelserne tilbyder desuden støjisolerede vinduer og er indrettet med telefon, satellit-tv og et skrivebord. Hertil kommer klimaanlæg og centralvarme som standardindretning i alle boligenheder.
Forplejning
Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.
Kreditkort
American Express, Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort accepteres på dette hotel.

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.