Billedet er fra Prag

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Concierge
 • Lounge
 • Aircondition
  Aircondition
 • Døgnåben reception
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Design Hotel Neruda

Unikt hotel som ligger helt perfekt i Prags centrum, med alt inden for gå-afstand.
Vil du bo i spændende omgivelser og en hyggelig atmosfære, så er Design Hotel Neruda det helt rigtige valg. Hotellet ligger på gaden Malá Strana, som en gang var den vej der forbandt Karlsbroen med Kongeslottet, som du kun har 100 meter op til.
Karlsbroen, som forbinder de to bydele i Prag, ligger 1 km fra hotellet. På den anden side af den, har du Prags gamle bydel som er fantastisk spændende.

Hotel Neruda er i sig selv en oplevelse, det er indrettet i en bygning fra 1348 og der er i indretningen lagt vægt på at beholde bygningens sjæl. De gamle flisegulve, frit liggende bjælker og flotte parketgulve er derfor bevaret, men tilsat moderne design og komfort. Restauranten Caldi & Freddi, som ligger i hotellets atriumgård, serverer en kombination af internationale og tjekkiske retter under glasloftet.

Når vejret tillader det er tagterrassen åben, her kan du nyde en kop kaffe eller en drink med udsigt til Kongeslotte, det er fantastisk. Skal du forkæle dig selv kan du købe en times ophold i spa området, så I har sauna og boblebad for jer selv.

Indretningen og dekorationer på værelserne, uanset om de ligger i hovedbygningen eller annekset, er også holdt med respekt for den gamle bygning, men med al den moderne komfort du kan forvente. Nogle værelser har badekar i selve værelset, kun adskilt af en glasvæg. Hotel Neruda er et hotel der skal opleves, men da det er et ældre hotel er værelserne af varierende størrelse og kan være små. Hotellet er ikke egnet for gangbesværede.

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.