Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Prag

Her finder du let dit fly til Prag. Se prisoversigten nedenfor og find en billig flybillet til Prag. Læs også vores guide til lufthavnen i Prag eller find flybilletter til andre destinationer.

Guide til Prag lufthavn

Lufthavnen i Prag, Václav Havel Airport, er en moderne, og rummelig international lufthavn beliggende i det nordvestlige Prag, omkring 17 kilometer nord for byen. Tidligere kendt som Prag-Ruzyne blev lufthavnen officielt omdøbt til Václav Havel Airport Prag i oktober 2012 til ære for landets første post-fløjlsrevolutionen præsident, Václav Havel, der tjente som præsident for Tjekkoslovakiet og derefter Den Tjekkiske Republik.

Václav Havel lufthavn

Navn: Václav Havel Airport Prag
Adresse: Aviatická, 161 08 Praha 6, Tjekkiet
Tlf.:  +420 220 111 888
Website: www.prg.aero
IATA kode: PRG

Flyvetider til Prag:
København - Prag: 1 time og 20 minutter

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Prag lufthavn

Klik på oversigtskortet over Prag lufthavn

Transport til og fra Prag lufthavn

Transport til og fra Prag lufthavn
Når du lander med fly til Prag, har du mange flere muligheder for at komme videre til bycentrum. Fra lufthavnen kan du blandt andet tage taxi, lufthavnsbus eller leje en bil.

Taxi
Det hurtigste og mest komfortable transportvalg er taxi, som du finder ved taxiholdepladsen lige uden for ankomsthallen. Prisen for en taxatur til centrum er ca. € 18.

Bus + Metro
Hvis du vil benytte den offentlige transport mellem Prag lufthavn og centrum, er du desværre nødt til at lave et enkelt skift undervejs. Du kan tage busserne 100, 119 eller 254, der kører til forskellige metrostationer, hvor du skal skifte for at komme resten af vejen ind til centrum. Billetter kan købes i aviskiosken eller automaterne i ankomsthallen. Har du store kufferter eller rygsæk, skal du huske at købe tillægsbillet til disse.
Busserne kører ca. hvert 15.-20. minut, og den samlede rejsetid for bus/metro er ca. 55 minutter.

Lufthavnshus
Airport Express kører ind til banegården i Prag. Denne rute er at foretrække, frem for bybusserne, hvis du har meget eller stor bagage. Turen tager ca. 30 minutter.

Billeje
Når du lander med fly til Prag, kan du vælge at køre selv under din ferie i Prag. FDM travel kan skaffe dig en lejebil til en rigtig god pris sammen med din flybillet til Prag. 

Fordele og ulemper ved Prag lufthavn

Fordele: Moderne faciliteter og komfort for alle rejsende. Mødelokaler til erhvervskunder samt VIP-lounges. Prags lufthavn er bekvem, ren og nem at finde rundt i.

Ulemper: Det kan være irriterende at skulle skifte transportmiddel, hvis du rejser med offentlig transport videre ind mod centrum.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Prag?

Rejser til Prag - Prag - Den Gyldne Stad - hører til blandt verdens smukkeste og hyggeligste byer, hvor du kan opleve museer og kunstsamlinger, teatre og storslåede koncertsale.
Hoteller i PragVi hjælper dig med at finde det rette hotel i Prag - uanset om du leder efter et billigt hotel i Prags gamle centrum, nær Václav Square, Wenceslastorvet eller Karlsbroen.
Rejsetips om Prag -  Læs alle rejsetips om Prag - blandt andet aktiviteter, overnatninger, restauranter og shopping.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Prag

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/island/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.