Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Fortryllende rejse til Prag
Rejsetips indsendt af:
Pia Pedersen
Århus
17. nov. 2011

Fortryllende rejse til Prag

En køre tur til Prag er meget lang, MEN det hele turen værd!!! Vi var fire unge afsted i påsken 2010, mig og tre venner.
Så kunne man jo godt tænke at det var rent druk, men byen overvælder en med nye indtryk og fascinerende oplevelser. Vi lavede ikke andet end at gå sålerne tynde, fra morgen til aften. Vi boede lidt udenfor for centrum og tog metroen (hvilket er en genial transport mulighed) ind til centrum hver dag. For hvert skidt vi tog blev byen mere og mere spændende.

Det er bestemt et sted jeg gerne besøger igen. Plus i Prag er det til at betale sig fra, specielt på det gule marked, et hyggeligt BILLIGT marked, som man ikke må glemme. Om aftenen er hele byen oplyst med det smukkeste lys, som virkelig fremhæver de flotte bygningen. Påskeferien er en god tid at besøge byen. Torvet er fyldt med dejlige dufte og flotte farver, og de små boder og snaksaglige mennesker giver en fantastisk oplevelse.

Derudover kan man os sagtens finde fede diskoteker hvis det er noget man vil. Tæt ved Carls broen ligger et 5 etagers diskotek, som er noget man ikke skal gå glip af. Der er noget for alle. Alt i alt skal man opleve Prag og alle dens små flotte gader og caféer, og ikke mindst deres henrivende tårn ur. Det er ikke sidste gang jeg tager en BILLIG rejse til Prag. (Har allerede været der igen, påsken 2011)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.