Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Guidet tur i Prag
Rejsetips indsendt af:
annette søgaard
kolding
22. juli 2011

Guidet tur i Prag

Et godt råd hvis du skal besøge Pragh: book guidet byrundtur med en af de danske guider som lever i Pragh f. eks Pavel og Helge.
Det giver en helt anden tur end hvis du begiver dig ud på egen hånd.

Kommentarer til rejsetippet om Prag

Prag

30/07 2011 Torben Østergaard
Kan kun give de 2 andre indlæg ret. Prag er en fantastisk by, men også umulig at hitte rundt i hvis ikke man får lidt hjælp af de lokale, og netop her kommer Pavel-Helge.dk ind i billedet, der er både en kort eller lang byrundtur hvor man kommer rundt til nogle af de store atraktioner, men osse får tips til at klare sig på egen hånd, hvor man spiser godt og hvordan man finder de lidt mere listige steder hvor priserne er noget mindre end på turist stederne. De har osse en service hvor man kan komme og få tips og ideer eller booke ture,hverdag på Wenzelspladsen, Cafe Tramvaj mellem 17:00 og 17:30. Se evt. deres hjemmeside pavel-helge.dk for tips, opdateres jævnligt med kalender over månedens hændelser, eller Facebook hvor der deles gode tips og rejseoplevelser af brugerne.

PRAG

26/07 2011 Jill Skytte
kan på det varmeste anbefale Pavel og Helge, de er rigtig gode til at fortælle om byen, og er søde og hjælpsomme. Vi skal til Prag i sep 11 med vennepar der ikke har været i Prag tidligere, og ingen tvivl om hvem der skal være guider for vores venner (og os), vi vælger nemlig Pavel og Helge, som vi tidligere har været på tur med, de fortæller så meget om Prag, og på en utrolig god måde, og håber dermed at vores venner bliver ligeså glade for Prag som os ( det er vores 10. tur)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.