Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Helligdagsferie i Prag
Rejsetips indsendt af:
Anne Møller
Nærum
16. juni 2011

Helligdagsferie i Prag

Hvor tager man hen i helligdage, når du gerne vil være sikret at kunne se alle mulige seværdigheder og også have mulighed for at shoppe? Prag.
Der er masser at se i de forskellige bydele, alt er åbent - også på vores helligdage, for Prag lukker ikke. Du kommer nemt rundt både med metro og sporvogne. Så når du er træt af at gå eller ønsker at nå dit udgangspunkt for dagens udflugter med det samme, så hop på en sporvogn - eller tag metroen, hvis det er lige meget, om du ser byen samtidig.
Den historiske sporvogn er også en tur værd, mens den kører rundt i det historiske Prag, men værd opmærksom på, at betaling ikke kan ske på samme måde som til andre sporvogne.
Det er også en god ide at købe et rabatkort til en række tårne i Prag, så du giver dig selv chancen for at se den smukke by med de flotte røde tegltage lidt oppefra og fra forskellige steder.
Prag byder på alt for meget til, at det kan rummes i en kort rejsebeskrivelse. Hvis du bliver i tvivl om gode ideer, når du er ankommet til byen, så er der flere turistinformationer rundt omkring, som vil være dig behjælpelig. Her taler de mindst engelsk. Vær dog opmærksom på, at man ikke alle steder (fx metro og sporvogne) taler engelsk.
God tur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/sydoeen/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.