Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Kør selv til Prag
Rejsetips indsendt af:
Anne Kathrine Schmidt
Varde
17. maj 2010

Kør selv til Prag

Har du mod på selv at køre til Prag, kan vi stærkt anbefale det. Turen over Berlin og ned til Tjekkiet er enormt smuk, vel at mærke hvis man kan lide, at se en storslået natur. Det kan anbefales og når man kommer til Prag har man jo i dag GPS at køre efter, vi havde kun kort, men det gik godt, uden de store problemer.

Kør selv

Vi, min mand og jeg, har været i Prag tre gange, har selv kørt til Prag, en fantastisk tur gennem Europa. To gange har vi boet i Prag fire, en gang i centrum. De gange vi har boet i prag fire, har det bare været så nemt, at køre igennem byen. Første gang kunne vi ikke finde vejen vi skulle ned af og stoppede derfor på en bro. Straks holdt en bil ind og en herre tilbød at køre foran til adressen. Anden gang var der ingen problemer, trods en anden adresse. Tredie gang var bare så nemt, vi kørte lige ind til hotellet midt i byen. De første gange vi besøgte byen tog vi metroen ind til centrum, det er så nemt og enkelt, at finde ud af.
Det har været fantastisk at følge byens renovationer af de meget smukke bygninger, som slår alt.
Jeg står nu for, at skal rejse til Prag for fjerde gang, men sammen med min søster, som aldrig har været der. Vi flyver måske denne gang. Vi glæder os rigtig meget.

Transport
Road trips

Kommentarer til rejsetips om Prag

traveture i Prag

20/05 2010 Heidi Nielsen
Det er fantastisk nemt at finde rundt i Prag både med metro og sporvogn, køber man en 24-timers turistbillet kan man hoppe af og på som man vil. Den koster 100 tjekkiske kr. Men jeg vil helt klart anbefale FLADE sko når man går rundt i Prag, der er brosten og skæve fliser allevegne!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.