Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

længsel efter at se Prag igen!
Rejsetips indsendt af:
Finn Leth
8700 Horsens
16. juni 2012

længsel efter at se Prag igen!

Karlsbroen er absolut et sted man skal besøge, både om dage hvor man næsten ikke kan komme frem for andre turister, om aften er totalt hyggelig med en gåtur i aftens mørke.
Komme ud i de små gade og besøge et af de mange billige spisesteder og prisen falder gevaldig, når man er lidt væk fra serværdighederne. Rådhus uret skal man selvfølgelig se ellers har man ikke været i Prag. Sæt jer ned på en af af beværtning som er ved uret og få et eller andet drikke, se alle de turister der kredser rundt omkring rådhuset er en oplevelse i sig selv. Pivovar er bryggeriet som man kan besøge og som kan bespise 110 personer af gangen og god underholdning samtidig.Der brygges 6000 liter mørk hver dag. Sejltur på Moldau skal man unde sig selv, igennen deres sluser der næsten ingen tid tager. Tag en tur til Glasværket Ruckl Ccrystal i Nizbor, og se hvordan de laver crystal og sliber mønstrer i deres glas ting uden nogen form for beskyttelse, meget det kan lade sig gøre.Forsæt til Karlstjern og se borgen som ligger på en bjergtop fra det 1400 århundrede og var umulig at indtage, man kan gå de 2 km der op eller køre i hestevogn, en stigning på 15 %. Herfra er en fabelagtig udsigt.
Borgen Hvadcany og Sct. Veits Katedralen som ligger højt hævet i Prag by må man unde sig selv at se.En tur til det " Gule marked " er en oplevelse for sig selv, her kan købes næsten alt, men giv ikke det de forlanger. Tag rundtur med sporvogn det er nemt og billig, når man lige har fundet ud af deres system, køb endelig fleredag billet, det kan betale sig. Der er rigtig mange nye flotte og utolige bygningværker, Kæmpe moderne supermarkeder hvor man kan få sin lyst styret med indkøb. Vi var der i 5 dage det var absolut ikke nok, vi tror at vi komme tilbage hertil igen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.