Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

 • Subtropisk klima på Krim

  (Bedømt af 3 personer)
  Vi havde en fantastisk guide som talte perfekt engelsk og hun spillede på Bandura som er et kosak instrument -vi var i Jalta hvor vi så Tjekovs have og hus i haven så vi kæmpestore magnolietræer som vi aldrig havde set og vi så Zarens sommerslot Livadia det var her Churchill og Rosevelt og Stalin hold møde i februar 1945 og det var tophemmeligt - så flyttede vi over på østkysten og vi ville gerne have ukrainsk honning med hjem og det ornede Alexanda vor guide for os - vi var på hotel Dania- vi var også oppe i bjergene og vi var også ude og sejle.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendophold

  (Bedømt af 1 person)
  Fantastisk sted, med en kæmpestor sø, det ligger lidt sydøst for Kiel, dejlig mad og vi fik 30 min. massage gratis og 2 drinks var også gratis, og så var vi på besøg hos slagter Hans Petersen hvor de havde rigtig mange skinker og man kunne købe suppe og en plade med skinke og sidde i restauranten og vi købte skinke og brød.
  Se hele rejsetippet
 • Boston

  (Bedømt af 4 personer)
  Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
8260 Viby J
18. maj 2010

Med sporvogn 22 og lift til Petrinparken og ned til bydelen Hradcany

Fra Malostranska nam. tager du sporvogn 22 og står af ved Ujezd går op og tager lanovka/sejlbanen op til Petrinparken og herfra ned til Prags Borg

Man mødes foran Rytterstatuen Skt. Vaclav på vaclacske nam

Herfra tar man metroen og kører over til Malostranska station, herfra går man mod Malostranska nam. og herfra tager man sporvogn 22 og står af ved Ujezd og går op til Lanovka/sejlbanen og kører helt op til Petrinparken her er det lille Eiffeltårn og Spejlsalen Bludiste sjovt både for børn og voksne derefter går man videre mod Prags borg, så man kan være der til kl. 12 når de skifter hovedvagten. Men der er sikkert tid til en koppe te eller en øl og en sodavand til børnene det er nemlig fordelen ved Den Tjekkiske Republik, man kan altid få noget at spise og drikke.
I kan mødes kl. 10 så har I god tid til at nå ned til Borgen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.