Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

Must see i Prag
FDM travel rejsespecialist
Charlotte Laursen Telefon: 70 28 13 20

Must see i Prag

Hvis du aldrig har besøgt Prag men går og overvejer at gøre det snart kan jeg varmt anbefale følgende steder.

Det Astrologiske Ur ved den gamle rådhusplads.
Uret spiller hver time men kom ca. 10 min før da der ofte er rigtig mange mennesker.

Tycho Brahes sarkofag i Týnskatedralen (lige ved den gamle rådhusplads). I forbindelse med den gamle rådhusplads findes en hel del cafeer og restauranter.

Den Gamle Jødiske Kirkegård består af et meget lille område med en hel masse sten. Det anslåes ay gravene er i 12 lag! Meget spændende men en lidt dyr oplevelse. I det jødiske område af byen ligger en del guldbutikker og mange af de kendte dyre tøjmærker.

Naturligvis skal man ikke gå glip af Karlsbroen og området Malá Strana bag. Hvis man kommer over Karlsbroen fra "Prag" siden og går ned til venstre i de små gader findes der en mur der bliver kaldt John Lennon-muren. Muren består af grafitti og en masse Beatles citater og er vel det man kan kalde en mindemur. Meget sjov og ikke specielt kendt blandt turister.

Skt. Nikolaj Kirken i Malá Strana er bestemt også et besøg værd. Det er en utrolig flot udsmykket kirke i barokstil. Virkelig smuk.

Borgen oppe bag Karlsbroen skal man heller ikke snyde sig selv for. Det er ganske impornerende at gå rundt oppe i de snævre gader og ikke mindst i Den Kongelige Have og et besøg i den store Skt. Vitus Katedral skal man heller ikke snyde sig selv for. Der kan dog godt være lang kø i sommermånederne.

Trænger du til at slappe lidt af er der et hav af hyggelig parker man kan sætte sig i og lade indtrykkene bundfælde sig.Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Charlotte Laursens profilside

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.