Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips indsendt af:
Dorthe
København
23. feb. 2009

Oplev Cats i Prag

Skilte over alt i Prag henviste til en musical som skulle være lige så god som dem på Broadway. Nu i Prag - alle pengene værd.

Syretrip uden stoffer

Min kæreste og jeg havde været i Prag i et par dage og jeg må indrømme, at vores ferie mest af alt var begyndt at minde om en shopping ferie. Vi kunne havde rejst et hvilket som helst sted hen, bare der var en masse gode shoppingmuligheder til billige penge. Og det har Prag.

Vi besluttede os derfor til at være en smule kulturelle og bestilte billetter til Cats.

Vi ankom til et meget lille teater som nogle af de første og fik pladser på første række midt for. Ud af højtalerne lød klassisk jazz, hvor man fik følelsen af, at der stod en gammel grammofon og spillede. Fantastisk lyd.

Så startede showet. Jeg har aldrig set Cats før og havde glædet mig meget, havde godt nok regnet med at det ikke ville være så storslået som hvis vi havde været i New York eller London, men havde ikke regnet med, hvordan jeg blev underholdt den næste times tid.

Cats i Prag er et hånd-dukke-lysshow. Der er ingen historie, men en masse sanseindtryk og min kæreste og jeg har aldrig grinet så meget i hele vores liv - tror bare ikke helt det var meningen ...

Jeg sad på et tidspunkt og fantaserede om at de havde låst alle dørene og at en af kattene ville tage en selvlysene revolver frem og frarøve os alle vores værdigenstande. Dette skete ikke, men det kunne det godt havde gjort.

Jeg fortryder ikke at vi har brugt tid på at se denne udgave af Cats, men den mindede mere om et syretrip end noget som helst andet. Kan anbefales!

Underholdning
Musicals

Kommentarer til rejsetips om Prag

Cats

22/03 2010 Asta Ploug
Hej Dorthe. Kunne ikke være mere enig, forestillingen er fantastisk. Kan du huske hvad stedet her ?.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/graeske-variationer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.