Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Petrin bjerget
Rejsetips indsendt af:
Alena
Aalborg
27. nov. 2012

Petrin bjerget

Ønsker man at få det mest mulige ud af besøget i Prag vil jeg anbefale, at man tager tandhjulsbanen på toppen af bjerget Petrin som ligger syd for Mala strana.
Toppen af bjerget muliggør udsigt over hele byen. Det tager ikke andet end 5 minutter med tandhjulsbanen og turen op på toppen er ret så hyggelig. Det er dog også muligt at gå til fods. Toppen er også beriget med en cafe og hyggelige stier med mulighed for dejlige gåture.

Karlstejn

Karlstejn

Ca 30 minutter fra Prag ligger borgen Karlstejn, som i gamle dage blev beboet af Karl den 4, kongen som faktisk i Tjekkiet kendes for at være skaberen af byen og seværdigheder såsom Orloj og selvfølgelig Karls Broen.
Borgen er placeret meget smukt på toppen af en bakke ved siden af en hyggelig og indbydende landsby der helt klart også er værd at besøge. HAr man interesse og smag for krystal kan det anbefales, at handle i denne landsby, hvor priserne ligger langt lavere end inde i Prag.
Borgen er heller ikke intet mindre end anden vigtigste i Tjekkiet lige efter Prag Borgen og er utrolig smuk og historisk.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.