Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

 • Friedrichstadt i Nordtyskland

  (Bedømt af 3 personer)
  16.06.11: Jonna Jensen
  Vi boede på Hotel Holsteinisher Haus.Et gammel, men meget rent og hyggeligt hotel.God mad og betjening og hyggelige værelser. Hotellet ligger lige ned til kanalerne.Tag en guidet tur på kanalerne og hør om byens sjove historier.Gå en tur rundt i de mange hyggelige og brostensbelagte gader med flotte huse.Et besøg værd, da der er meget at se selv om man er dårligt gående.
  Se hele rejsetippet
 • Slovakiet

  (Bedømt af 2 personer)
  02.06.11: Jonna Jensen
  Fra campingplads eller hotel. I en meget lille radius forefindes ishuler, drypstenshuler, bjørnehule. vandreture i tatrabjergene (tag evt skilift op og gå rundt). Der er ca 8 km derfra en fantastisk vandretur i spændende (ikke for gangbesværede) terræn - en speciel oplevelse for børn - der ender ved et vandfald.
  Se hele rejsetippet
Prag
Rejsetips indsendt af:
Jonna Jensen
Skanderborg
17. juni 2011

Prag

Da nu motorvejen går næsten hele vejen til prag er det dejligt let selv kun for et par dage der.Vi tager godt 9 timer incl.
pauser at køre dertil.Hannover-magdeburg-dresden-prag. Oplevelserne i Prag er utallige, men overnatning - her kan vi varmt anbefale botel racek (www.botelracek.cz) - billigt og dejligt tæt ved centrum (4 km), men sporvognen går lige på den anden side af gaden.Racek er en båd der dog ligger helt fast i kanalen. Her er rent og dejligt roligt.Få meter fra stor svømmehal/welness om det har interesse. I marts gav vi 56 kr/nat/person incl stor morgenbuffet. Kan også anbefale botel albatros der ligger lige i centrum (www.botelalbatros.cz).

Vil man længere end prag ex 200 km ligger der en lille by Bitov - 8 km fra Østrigs grænse. Ude på bøhlandet ligger der pludselig den mest skønne campingplads nede ml klipperne. Om aftenen spiller en trompetist oppe på klippen og ned over pladsen - en utrolig oplevelse. Man kan leje både,vandcykler mm. Der er et slot med en lille zoo og kirke. Oppe i Bitov ligger hotel U'TESARU - billigt og vældig godt om man ikke er til camping. Man spiser utrolig godt og billigt på hotellet. I Znojmo er der gode muligheder for handel men også en fin tur guidet under byen.Under krigen kaldt spøgelsesbyen da fjenden kun så røg når de fløj over - det var fra komfurerne da borgerne levede under byen. En tur værd.

Overnatninger
Camping, Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/graeske-variationer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.