Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Prag - Byen ved floden
Rejsetips indsendt af:
Kent Mathiesen
Glostrup
17. feb. 2009

Prag - Byen ved floden

En sviptur til Prag - for to som elsker hinanden!
Udsigt fra Værelset!
Udsigt fra Værelset!

Rejsen

Selve turen til Prag er nem med fly til Prag lufthavn, derfra en bus (linje 119) til Metroen, som kørte os til centrum. Nemt at købe billetter både i billetsalg eller automater. Det engelske er ikke tjekkernes stærke side, men med lidt fagter og tegnsprog kan det lade sig gøre.

Vi skulle bo på Hotel Albatros en flodbåd (husbåd-hotel.) og alene oplevelsen af denne, liggende på floden, og udsigten til vandet lige udenfor vinduet var i sig selv helt specielt.

Tjekkerne er ikke til mange smil, men derimod kan de virke lidt reserverede, men det er ikke ondt ment, bare deres facon. Det lykkedes dog at vride et par smil ud af dem undervejs.

Gad vide om det senere var derfor vi mødte nogle unge med 2 skilte på maverne, hvor der stod "smil" eller var noget helt andet, skal jeg lade være usagt.
Runder et hjørne!
Runder et hjørne!

Forelskede- Tag afsted!

Og hvorfor så Prag? Prag er helt sikkert en flot by især om aftenen, og hvad er vel mere romantisk end at inviterer kæresten på middag - enten traditionelt tjekkisk mad eller alt fra italiensk til vegetarmad m.m. på små hyggelige restauranter og ikke mindst billige eller spise på de dyre (stadigt billige) flotte restaurenter.

Mulighederne er mange og det er billigt.
En stor øl ca. 10-25 kr.
Mad til 2 personer fra 100 - 200 kr. med det hele.
Besøg på en cafe med chokoladekage og kaffe, 2 personer pris ca. 50 kroner.

Jo, der er nok af steder hvor romantikken kan blomstre i Prag, og tid til at kysse kæresten undervejs. Nyde udsigten fra toppen af Karslbroen, eller for den sags skyld nattelivet.
Udsigt fra byen!
Udsigt fra byen!

Forelsket i hende - Forelsket i byen

Jo efter vores lille sviptur på 4 dage, er vi begge forelskede. Forelskede i byen og nattelivet, men ikke mindst forelskede i hinanden :-)

Derfor kan jeg anbefale at tage til Prag, gå ud hver aften, nyd maden, udsigten, lysen og hinanden. Prag er en by der er værd at besøge og vi har nydt det hele, hinanden og alt sammen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.