Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Prag - hvad man skal og ikke skal
Rejsetips indsendt af:
København NV
24. marts 2011

Prag - hvad man skal og ikke skal

Prag er en af de skønneste byer i øst europa. Ja en meget kultural by og skøn by.
transport fra lufthavn - tjek altid hjemme fra hvordan man via metro, bus eller sporgvogn via google kommer lettest til sit hotel (det har busser fra lufthavnen, som støder på metro eller sporvogns forbindelse, over alt i prag, nogle steder hvis det er længer ude.tager man en anden bus) eller bestil taxi hjemme fra via online. så er du sikker på at du ikk bliver snydt.

Køb et 5 dags travel card (offelig billet til bus, metro og sporvogn koster ca 225 kr. og gælder 24 timer i døgnet) fås på metrostationer og lufthavn. Billeter købes altid billigst på nævnte steder hoteler og ligen tager dobblet op.

Seværdigheder
museruner, borge og ligen er bedst at se om foråret, vis man vil inde dørs , da juni til agust kan være meget varmt i Prag. Men hvis man kan holde varmen ud så gør det.

Det gule marked i prag. er et sjovt sted at prutte om priser , men det mest er kopi vare og holder ikke, går let i stykke især lynlåse og det misfarver for det meste ved vask. men det er nu et sjovt sted.

Tag tidligt ind på de seværdigheder i vil se af byggninger hvis der skal tages foto er det bedst klokken 7-7.30 når andre turister sover, for så er der næsten inge der. For normalt kan man næsten ikk se det man vil for bare turister.. og det gælder karlsbroen, borgen, uret, med videre.

Gå evt. på en af de mange spise steder til brunch. Kinisisk mad i Prag er bare lækker lækker og billigt et godt alternertiv til macdonald og burgerking.
Tjekkisk mad er ok og kan også findes billigt, men tjek prisen.
De fleste tjekker taler kun lidt eller noget tysk. Engelsk er et stort problem for dem, men på hotellerne og lignende taler det fleste engelsk.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/bryce-canyon/en-skoen-ferie-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.