Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Prag i januar
Rejsetips indsendt af:
Annie Westgard
København
21. jan. 2010

Prag i snevejr.

Prag er smuk og betagende i alt slags vejr.
Opera "Stavovske divadlo"
Opera "Stavovske divadlo"

Prag er smuk og betagende i alt slags vejr og på alle årstider.

Har besøgt Prag igennem de sidste 20 år på hver sin årstid og fundet den lige smuk hver gang. Der har været oversvømmelser og renoveringer, denne gang af Karlsbroen, men den er stadig lige dejlig til trods for delvis afskærmning.

En aften i Prags ældste teater (opført 1781)med opførelsen af Mozarts opera "Figaros Bryllup" på de bedste loge pladser til 300,00 dkr. - kan vist ikke siges at være for meget for en fantastisk oplevelse. Billetter kan bestilles på www.narodni-divadlo.cz

Moldau floden med spisning og musik,og en gourmet middag ved slottet Troja i restaurant Svata Klara www.svataklara.cz indrettet i en klippehule og brugt siden 1679 som restaurant, fuldendte vores weekend i samvær med gode venner.
Gourmet festival i Prag

Gourmet festival i Prag

Frem til midten af februar 2010 er der gourmet festival i Prag se www.grand-restaurant.com Taxa til og fra lufthavnen kan med fordel bestilles på www.prague-airport-transfers.co.uk hvis i er par der rejser, vi brugte dem også da vi skulle til og fra Svata Klara til fast aftalt pris.

Underholdning
Gourmet, Operaer

Kommentarer til rejsetips om Prag

prag og pruno mikrolov

17/12 2010 jørgen
det er et godt at campere i landet,men deres motorveje er lige som et vaskebræt og så går ind vores solsejl og stæler sko mad fra et lille køleskab

Lokalt sted som skal prøves i Prag. U Provaznice

22/01 2010 Dina Halkjær
Prag. Jeg har været der i marts mdr. det var koldt og regnfuldt, men jeg faldt virkelig for den by. Senere besøgte jeg Prag i maj mdr. og der er det virkelig pragtfuldt. Vi var på de lokale stedet og et af dem (midt i centrum af Prag) hedder U Proviznice og det skal virkelig opleves. Adr. Provaznická 3, Praha 1.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/en-noedvendighjaelp-i-udlandet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.