Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Prag igen, igen
Rejsetips indsendt af:
Valby
5. juni 2010

Prag igen, igen

For 6. gang Prag på 6 år. Bliver da aldrig færdig med den by. Spændende baggårde som skal udforskes, med en befolkning som er venligheden selv.

Dagstur til Pilsen og Urquell Bryggeriet

En regntung dag i Prag som blev forvandlet til en sjov tur ned til Pilsen. 1½ times togtur fra hovedbanegården til Dkr. 75,- for 114 km. Urquell Bryggeriet ligger 10 min. gang fra stationen og er virkelig et besøg værd.

Startede med at spise nede i en kolonorm kælderrestaurant, god mad til en fornuftig penge. Så var der rundvisning, og vi var højt og lavt. Sluttede naturligvis med smagsprøve på det gode bryg.

Spadserede gennem det gamle bycentrum mod busstationen med et indlagt pitstop undervejs på et lokalt værtshus. ½ l velskænket Urquell til Dkr. 5,- Det var nok det billigste øl vi løb ind i dernede. Kom først fra Pilsen kl. 21 med ekspresbus ret tilbage til Prag. Landede på Florence og derfra var det bare sporvognen hjem. En tur der virkelig kan anbefales.

En anden ting jeg er nød til at anbefale er Prags Bymuseum, med en 20 m2 stor model af Prags gamle bydel. Afslut med et besøg i kælderen og oplev Langweil's model i 3D. En så stor op-levelse at man er ør i hovedet længe efter.
God tur til Prag til alle læsere.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/shopping-paa-broadway.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.