Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Prag - Ømme muskler
Rejsetips indsendt af:
pia korntved
havdrup
1. maj 2011

Prag - Ømme muskler

Jeg var i Prag med en veninde i 4 dage, hvor vi gik og gik. Det vi gik på, var brosten så sidst på dagen blev vi rigtig ømme i fødder og lægmuskler.
Vi fandt ud af, at på næsten hvert gadehjørne kunne du få massage for næsten ingen penge. Det benyttede vi os stærkt af de sidste dage (ryg og nakke fik også en tur).

Oppe ved tv tårnet gik vi ned i stedet for at tage "toget" og der opdagede vi et hus, hvor der stod at der var åbent for maleriudstilling. Vi gik ind i en hel anden verden - det var fuldstændig som Alice i Eventyrland. De vildeste og skønneste malerier var allesteder og selve huset var indrettet som en grotte i 3 etager. Vi fik serveret varm rødvin og kunne selv tage yderligere drikke mens vi så nærmere på malerierne. Ham der viste os rundt hoppede og dansede (var i kjole og hvidt). Vi har flere gange siden mindes denne skønne, mærkelige oplevelse.

Derudover er der en restaurant på venstre side på vej op til kirken, hvor restauranten og maden er lige som i middelalderen. Der fik vi serveret (kastet) en tallerken kun med grillstegt kød, et stort brød og en stor kniv sat i bordet! Man sad ved langborde og fåreskind og de ansatte var klædt ud som i middelalderen og råbte og skreg!

OBS: FDM travel har tilføjet billedet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/krabi/ao-nang-beach-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.