Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Prag - På vandretur til toppen Petrín bjerget...
Rejsetips indsendt af:
Mette Troelsen
Århus
28. april 2011

Prag - På vandretur til toppen Petrín bjerget...

Min mor og jeg rejste et efterår til Prag, den bedste årstid, hvis man er heldig med vejret, og det var vi.. Solskin alle dage, og de flotteste efterårsfarver..
Som det står her på hjemmesiden omkring Prag, så kan man tage kabinebanen op ad bakken til Petrín bjerget, men da vi var der kørte den desværre ikke, men hvis bentøjet ellers kan holde til det vil jeg klart anbefale, at man traver op til toppen - for det er bare smukt, smukt, smukt hele vejen. På toppen er der Petríns udsigtstårn, hvor der er den fantastiske udsigt (især alle skovens efterårsfarver) og kan man ramme den sidste sol - bliver Prag virkelig til den gyldne stad.

På toppen ligger der dog også en spejllabyrint, som virkelig er værd at tage en tur igennem (især hvis man er i kontakt med det indre legebarn eller har børn med). Hovedtippet her er dog at finde labyrintens opsynsmand eller hvad sådan en hedder, i hvert fald den søde ældre herre, som kan vise en frem til et helt specielt sted i labyrinten, hvor man kan se sit spejlbillede blive gentaget i uendelighed, lidt svært at forklare, men det skal bare opleves.

Jeg kunne fortsætte med endnu flere rejsetips, men nøjes lige med to: eksempelvis bare det at køre med sporvogn er en ret unik oplevelse, men virkelig pas på lommerne også inderlommerne når man står tæt, og så er der jo den flotte flotte opera (stats operaen).. Kan ikke huske hvor stedet ligger, men i en lille sidegade nede i midtbyen i nærheden af 'uret' ligger et lille billetkontor, hvor man kan købe 'last-minute-billetter', hvilket for vores vedkommende betød, at vi kom til at sidde i en af de små loger helt for os selv til AIDA, og så til virkelige billige penge ;-) Fantastisk oplevelse og dengang min første opera oplevelse.

Men hvem du end er.. Rejs til Prag, for der er virkelig noget for enhver smag...

(NB. Vi måtte desværre ikke tage billeder i operaen, så billedet er fra Operaens egen hjemmeside)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/transport-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.