Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

 • Til TOSCANA i bil

  (Bedømt af 22 personer)
  20.08.11: Pia Hansen
  Italien er jo et fantastisk land, med så meget imponerende natur. I år valgte vi at køre til det Nordlige Toscana, til en by der hedder MONTECATINI TERME.
  Se hele rejsetippet
 • Een gang Paris, altid Paris

  (Bedømt af 28 personer)
  04.08.11: Pia Hansen
  Sidder endnu engang ved computeren og ser på FDM´s travel side. Paris er mit foretrukne sted, hvor du får de skønneste oplevelser, og så mange indtryk at man skulle tro at man fik nok...men nej, Paris får man aldrig nok af. Nu vil jeg afsted igen. Jeg rejser med min yngste søn på 11 år.
  Se hele rejsetippet
Prag skal opleves
Rejsetips indsendt af:
Pia Hansen
Fredensborg
10. feb. 2012

Prag skal opleves

Prag er efterhånden meget populær, og med rette. Vi har været i prag 2 gange. Begge gange har vi boet lidt udenfor byen. Der er gode transport muligheder, såsom bus, tog og sporvogn.
Byen har alt at byde på. Det er som at gå tilbage i tiden, når man slentrer rundt i de hyggelige gader, mærker man historiens vingesus. Her summer af liv og glæde - og tankerne flyver rundt i hovedet på een. Der er så meget man gerne vil se.
Noget af det første jeg lagde mærke til, da vi kørte ind til Prag, var DET DANSENDE HUS, også kaldet, Ginger og Fred.
borgen set nede fra floden
borgen set nede fra floden

Der er en fantastisk stemning i Prag, og der er så mange hyggelige steder, hvor man kan sætte sig og nyde en kold øl eller sodavand, og bare se på alle de forskellige typer mennesker der går forbi.
KARLSBROEN er en smuk og fascinerende bro, med mange turister, og gade sælgere, og kunstnere. Det kan være lidt svært at se alle de smukke statuer.
Nyd udsigten over Prag ved at tage op til BORGEN. Mange veje fører derop. Men en skøn tur med masser af oplevelser undervejs. Det er et stort område, og er man til rundture, så er der mulighed for det. Vi gik bare rundt og nød menneske mylderet. Igen er der mange kunstnere og gade sælgere. Vi havde købt lidt koldt at drikke, og sad bare på en trappesten og slappede af. Borg området er delt op i flere dele. Jeg vil foreslå at man går ned, og nyder den fantastiske udsigt udover Prags smukke by og flod
Prag skal opleves

Vi boede som sagt, lidt uden for byen, hvilket for det første, var meget billigere, og så var der pool på Hotellet, som ungerne nød godt af.
Vi tog ofte sporvognen ind til byen, da det var en hyggelig måde at komme frem på.
Prag har så meget historie og så mange ting at se, at det kan være svært at skrive det hele ned. det skal simpelthen opleves. Jeg vil sige, at har man 3-4 dage i prag, så får man virkelig oplevet noget og får en god indlevelse i byen og hvad den står for. Prag er en by man skal opleve mere end een gang. Man kan vælge at være i centrum af det hele, hvor der er mange mennesker eller man kan trække lidt udenfor og gå og nyde freden og roen, feks omkring floden. Der er smukke haver og jeg kunne blive ved... Tag afsted, oplev hvordan fortiden blander sig med nutiden, i en fantastisk sammen smeltning.

Prag skal opleves

Kommentarer til rejsetippet om Prag

Prag er dejligt, det er 100% rigtigt!

02/03 2012 freddy b. kristiansen
Jeg har været i Prag så mange gange, så jeg har ikke tal på det, min hustru har også været med en del gange. Sidst var for en måned siden, det var en kold omgang, men det var det jo også herhjemme.
Vi har boet flere forskellige steder. På hotelskib og på hoteller, sidst på hotel Pure White, det var rigtig godt, men noget særprægede indretninger på værelset.
Vi var ude at spise på Dancing House (billedet af jeres reklame), også meget anbefalelsesværdigt. Vi vil gerne afsted i april, da er det forår for alvor i Prag!
Hilsen freddy
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/koer-selv-tips/cykloner-der-foerte-til-eventyr-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.