Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips indsendt af:
Jette Rasbro
Viby Sjælland
8. nov. 2011

Prag - smuk storby!

Min 18 årige datter havde været i Prag med 10.klasse for 1½ år siden, og hun ville gerne vise mig byen.
Vi fløj med Norvegian og hjemmefra havde vi bestilt en taxi.
Det fungerede bare. Der stod en chaffør med et skilt, hvor der stod mit navn på. Turen varede 35 til 40 min. og kostede 160 kr. Det samme da vi skulle hjem, vi blev hentet i receptionen 5 min. før det aftalte tidspunkt. Hotel City Centre lå lige på grænsen til den gamle by, og ved siden af det moderne indkøbscenter Palladium. Vi sov for åbent vindue på 4. sal, det gav lidt støj fra sporvogne og biler.

Stemning!

Prags gamle bydel er ufattelig smuk. Dens huse og bygninger består af så mange og smukke detaljer, at det er svært og beskrive. Når det er mørkt og der er lys på Tykirken, venter man næsten på at heksene skal komme flyvende på deres koste!
Karlsbroen er noget helt for sig selv med en særlig stemning, når man går over den.
Der var MANGE mennesker på gaderne, både lokale og turister, hvoraf der var rigtig mange danskere. Og det var hele dagen. Desværre nåede vi ikke over på den anden side af Volga og se Petrinhøjen, Kathedralen, Borgen, det lille Eiffeltårn, Regentsbygningen og det Kongelige Sommerhus.

Priser!

Maden på restauranterne er billig set med danske øjne. Ògså i supermarkedet er meget rigtigt billigt.
Hvis man ikke behøver at have Mærkevarer, kan man finde billigt tøj og sko. På markederne er lædervarer som punge og handsker meget billige.
Det vrimler med souvenirbutikker overalt i de små gader, og også der, er der forskel på priserne. I et lille stræde nord for den gamle Rådhusplads lå et Galeri, som solgte nogle fantasi/drømme billeder, der blev lavet med farveblyanter. Kunstneren selv var til stede og viste hvilken teknik, hun bruger. Imponerende og billige.

Gensyn!

Jeg synes, min mand skal med og opleve den pragtfulde by, når vi skal se det, jeg mangler. Det skal nok helst være i foråret, jeg synes, det var lidt koldt her først i november.
På gensyn Prag!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.