Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

Prag - Spis i det gamle hospital
Rejsetips indsendt af:
Farum
28. april 2011

Prag - Spis i det gamle hospital

Karlsbroen skal jo alligevel ses. Så kombiner din spadsetur over broen og gå igennem tårnporten på borgsiden. Drej derefter med det samme til venstre ad den smalle gade Lázenská, den fører til et lille firkantet torv.
Der ligger malteserordenens ambassade. De to tårne der danner indgangen til malteserkirken, Jomfru Maria under Kæden, og er storprioren af Bøhmens hovedkvarter.

Dette er dog ikke tures mål, nej, målet er først at se Malteserpladsen, hvor man på en husfacade finder det røde flag med hvidt kors, Dannebrog, foran den danske ambassade. Vi skal dog videre fra Malteserpladsen op ad Prokopskà til vi finder nr. 10. Maltesersymbolet hænger over døren.

Under hvælvingerne, dybt nede i kælderen findes en restaurant der ikke blot kan lave god mad men hensætter én til det rene frimureri, nyd et pragtfuldt måltid mad i dette tidligere hospital brugt af malteserordenen. Det er en historisk oplevelse på alle måder.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/millennium-resort-patong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.