Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Til Prag med tipsklubben
Rejsetips indsendt af:
Marianne Belsø
Herlev
5. sept. 2008

Til Prag med tipsklubben

Til Prag med Tipsklubben. Det blev en dejlig afstressende rejse med mange spændende oplevelser
Veron Appartment
Veron Appartment

En dejlig lejlighed

Vi er 2 vennepar, der altid mødes foran fjernsynet, når det danske foldboldlandshold spiller kamp – det gælder også venskabskampe. Vi skiftes til at ”lægge hus til”. Og dannebrog bliver sat op både ude og inde. Middagen inden kampen består altid af retter fra det land, som vi skal spille mod – så det er blevet til mange spændende fremmed-artede retter. Under middagen udveksles oplysninger om ”det fremmede land”. Og så tipper vi på kampens resultat. Den største del af beløbet lægges i en kasse, indtil beløbet er så stort, at vi kan rejse for pengene. Det kan vi ca. hvert andet år.

For 2 år siden tog vi til Prag. Vi bestilte flyrejsen og en lejlighed hos FDM. Et par uger før udrejse, blev vi kontaktet at FDM med besked om, at der havde været klager over standarden i den lejlighed, vi havde bestilt. Så FDM havde fundet en anden lejlighed til os. Og hold da op – den var lækker. Verona Appartments nær rådhuspladsen i Prag. Det var en dyrere lejlighed – men vi skulle ikke betale differencen.
Kirken i Prag
Kirken i Prag

Prags seværdigheder

Vi nød Prag med alle de små gader, der er i gå-afstand. ”Kongeslottet” tog vi til med sporvogn. Området omkring ”Kongeslottet”, kan man nemt bruge en hel dag på, og gåturen tilbage til centrum er et kapitel for sig.

Allerede den første aften fandt vi en restaurant, der hedder ”No Stress” i en lille gade 2 minutter fra Rådhuspladsen. Den var så god, at vi spiste der endnu engang inden hjemturen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.