Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips indsendt af:
Peter Nielsen
Glesborg
3. feb. 2011

U'Fleco bryggeri og pub i Prag

I en af de smalle sidegader ("Crema - et eller andet") i vidunderlige Prag, hænger et stort ur og hvis man kigger godt efter, så står der halvskjult imellem mønstre og krummelurer "U`Fleco".
Det er det eneste, der røber, hvad der skjuler sig bag ved porten under uret. En vidunderlig brostensbelagt gårdhave omkranset af mure m. antikke billeder. Langborde under skyggefulde træer, tjenere, der gavmildt langer øl ud fra deres eget bryggeri - en skøøøn øl!!! men pas på. Når du bestiller den første, lægger de en seddel ved din side og herefter blir der automatisk serveret en ny og sat en streg, når glasset er ved at være tomt. Du skal selv sige nej og det er ikke nemt, når øllet smager fantastisk og du er beruset af stemningen, musikerne (Tuba og harmonika) og fællessangen. Prøv også deres ølost! Derudover er der indendørs restaurant, Svejk-carbaret og en lokal tjekkisk "pub". Det er ikke billigt på "U`Fleco", men alle pengene værd!!!

Restauranter
Bryggerier

Kommentarer til rejsetippet om Prag

Fik også en kæmpe regning

19/02 2013 Skotten
Der er rigtig sjovt og man kommer nemt i snak med folk da promillen og stemningen hurtigt stiger. Øl og drinks serveres i lyntempo og efter et stykke tid er alle plakatfulde. Så kommer øjeblikket hvor man gerne vil betale, der kommer 2-3 tjenere med regningen som man overhovedet ikke ved om stemmer. Min regning var på 400kr og for det kunne jeg have drukket 40 øl på en anden bar. Men kommer nok igen alligevel pga de søde fulde piger

U-flecu

03/03 2011 Helle Holm Larsen
Prag er fantastisk, og det er u-fleu også....alt om snyd og bedrag ja det gælder da ikke mere der end andre steder i verden,...det er et super sjovt sted , de flytter os rundt så alle kan være der og være med, øllet kommer stærkt og det gør de lokale drinks også, og ærligt der er da ikke noget der er gratis mere , selvfølgelig skal man betale, deres gullach er tillige fremragende, og hvis i hellere vil ha kartofler dertil ja så får du det. En sjov og perfekt ferieoplevelse.

U Fleku

03/03 2011 Peter Due Nielsen
Gaden hvor U Fleku er hedder Kremencova og det er rigtit man skal passe på for tjenerne er meget kreative, f.eks. hvis man betaler med en 500 seddel og regningen er kun på 185 tj. kr så kan du komme ud for at tjeneren siger han ikke kan give tilbage, men det er løgn, så er det godt man kan tale tjekkisk og sige til ham dine lommer er fulde af penge og du giver mig 315 tj. kr tilbage ellers går jeg op til overtjeneren og beklager mig over dig -I kan tro det virker, hurtigt kommer pengene frem og han får ikke en hallirs i drikkepenge!

Ja, det er en gammel sag, og hvad så?

01/03 2011 Leif
Det er da glædeligt at også nye mennesker opdager Prags glæder. Selv efter 14 - 15 besøg i Prag er der nye oplevelser og overraskelser hver gang, vi kommer. Til efteråret skal vi af sted igen og have et næsten voksent barnebarn med. Hun skal have lov at opleve mest muligt af det, vi har oplevet, og det er da vores håb at give hende en "Prag-bacille".

U-Fleco en uforglemmelig polevelse

01/03 2011 Keo Dyreborg
Placeret ved et langbord med min kone og en beruset tjakke tv. og et australsk kærestepar th. over for et svansk ægtepar, en slotte samt endnu en tjekker. Efterhånden som øllet flød var der ingen sprogbarriere. Stemningen blev så god, at skotten gav en omgang, hvem har oplevet det?
Leo

Bvard

01/03 2011 Jan Ejler
God fornøjelse. U Fleku har eksisteret i vist nok flere hundrede år og har været på alles læber siden det blev "moderne" at rejse på opdagelse i Prag. Det er i dag den værste turistfælde i byen, og ikke nok med at tjenerne er "flinke" til at servere øl i stride strømme, så går de også rundt med store runde bakker med små glas af deres egen bitter og deler rundhåndet ud. For uvidende gæster i den tro, at det er en "gave" fra stedet, men kort efter kommer regningen, som måske kan betale et helt hotelværelse i flere dage.
Gå derfor gerne der ind, men pas endelig på ikke at blive snydt - for meget.

U Fleku i Prag

03/02 2011 Signe
Hej Peter. Det lyder som om du har haft en fantastisk oplevelse.
Jeg tror det bryggeri du henviser til hedder (Pivovar a restaurace) U Fleku. Adressen er Kremencova 11, New Town, Prague 1. Kort på Google Maps
God fornøjelse til andre, der vil nyde den herlige øl.
Hilsen Signe
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris-og-omegn/pommeuse/camping-le-chene-gris-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.